+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

.NET Developer Zorgsector Herten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als .NET Developer zal je namens deze organisatie komen te werken aan uiteenlopende complexe projecten, waarbij jij de verantwoordelijkheid zal dragen voor de Back-end. In ASP.NET Core zal je komen te werken aan business applicaties gehost in Azure. Als ontwikkelaar ondersteun je hier API's op het systeem: boekhoudkoppelingen, werken aan nieuwe systemen, greenfieldprojecten om opticiens te ondersteunen en meer. Deze technieken zullen voor jou dan ook als vanzelfsprekend moeten zijn. 

Het is belangrijk dat je zelfstandig code kan neerzetten, opdracht kunt geven, code kan analyseren en je weg weet te vinden in databeses. Innovatie en werken met de nieuwste technieken speelt in deze markt een grote rol. Je krijgt veel verantwoordelijk en creativiteit, aan jou de keuze hoe je bepaalde zaken wilt oplossen. 



Gevraagd

Als .NET Developer ben je bereid om zelfstandig aan de slag te gaan met softwareopdrachten en analyses. Daarnaast ben je in staat om in teamverband verder te komen dan waar je zelfstandig bent gebleven. Je staat continu open voor innovatie en verbetering en kunt vasthouden aan een streven naar een mensgerichte aanpak in het werk dat je levert. Wat betreft hard skills zal het fijn zijn als je de volgende kwaliteiten met je meebrengt: 

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting; 
  • Je beschikt over minimaal 4 jaar ervaring met C#.NET en ASP.NET; 
  • Je beschikt over voldoende communicatieve vaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal. 


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij als .NET Developer zal dragen staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij rekenen op: 

  • Een salaris tussen de €3.500,- en €5.500,- op basis van 40 uur; 
  • Een premievrij pensioen; 
  • 24 vakantiedagen; 
  • Flexibiliteit en vrijheid in het indelen van je werktijden; 
  • Mogelijkheden tot thuis werken; 
  • Mocht je wel liever naar kantoor komen een toereikende reiskostenvergoeding; 
  • Een inspirerende en activerende werkomgeving met onder andere sportvoorzieningen;
  • Werken met maatschappelijke impact! 


Bedrijfsomschrijving

Wist je dat onze ogen geen spieren hebben om te kunnen groeien of krimpen, en aanvankelijk dus niet kunnen veranderen. Bij problemen omtent het zicht is het daarmee dus aan de omgeving om zich aan te passen, waarmee het belang van deze pionier op het gebied van software-ontwikkeling in de oogheelkundige sector wordt geillustreerd. Met een ambitie om geavanceerde technologie in te zetten om het digitale kader voor de toekomst van de oogzorg te bouwen is deze organisatie uniek in zijn soort. In het specifiek maakt deze organisatie software voor opticiens, ziekenhuizen en laboratoria op het gebied van oogzorg. Aan de hand van deze software kunnen diagnoses eenvoudig worden geconstateerd, lenzen juist worden gemaakt en opticiens worden ondersteund met een cloudplatform dat o.a. zorgt voor de agenda, abonnementen en verzekeringswerk. Kortom deze club heeft veel toffe en variërende projecten lopen en technologie staat voorop. En dat alles met een tastbare maatschappelijke bijdrage! Vanuit meer dan 80 landen opereert deze organisatie met een klantgerichte filosofie. Zo geldt er een streven naar het bieden van flexibele en eenvoudige software oplossingen die precies aan de behoeften van optische bedrijven van elke grootte zullen voldoen. Goede software neerzetten is de eerste stap, maar bruikbare software verwezenlijken is de belangrijkste. Deze mensgerichte aanpak van de organisatie blijkt verder uit hun motto: iedereen heeft recht op goed zicht. En dat realiseren zij door menslievende en sociaal verantwoordelijke beslissingen te nemen.Centraal vanuit een modern kantoorpand dat voorzien is van alle gemakken (sportcentrum, tafeltennistafel) wordt er iedere dag met een team van specialisten hard gewerkt. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de werknemers staan altijd voorop. Dat de organisatie zo groot van formaat is wordt in het dagelijkse werk niet gemerkt, de lijntjes zijn kort en iedereen kent iedereen. Waar iedere werkdag anders zal zijn, blijft een ding binnen de organisatie hetzelfde en dat is de liefde voor de mens! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in