+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior .NET Developer Inhouse projectclub Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Voor jou als .NET Developer zal bij deze inhouse projectorganisatie geen dag hetzelfde zijn. Zo zal je komen te werken aan projecten voor uiteenlopende klanten in verschillende sectoren, en zullen er continu nieuwe uitdagingen op jouw pad komen. Verder kun je er voor kiezen om als .NET Developer vanuit huis bezig te zijn met het schrijven van code of om te werken op kantoor waar je kunt sparren met collega’s. In je rol is het een pre als je het interessant lijkt om klanten te adviseren, technische requirements in kaart te brengen en uiteindelijk ook een oplossing te implementeren. Continu pas je dus de juiste expertise toe waar jij als .NET Developer over beschikt om klanten verder te helpen in de complexe materie van software. Hierbij wordt jou als .NET Developer veel vrijheid geboden om te werken aan projecten die aansluiten op jouw persoonlijke ambities. 



Gevraagd

Als .NET Developer ben jij zowel zelfstandig sterk in het vormgeven van code, als in teamverband sterk om gezamenlijk de puntjes op de i te kunnen zetten. Daarnaast beschik jij als .NET Developer over voldoende ambities en heb je deze helder voor ogen. Je schroomt niet om projecten op je te nemen die naadloos aansluiten op deze ambities, maar staat ook continu open om jouw kennis van software aan te vullen om nog meer projecten tot een goed einde weten te brengen. Wat we verder concreet nog meer van jou als .NET Developer verwachten:  

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting;  
  • Je beschikt over enige ervaringen met technieken binnen .NET;  
  • Je beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden!  


Aanbod

Tegenover de verantwoordelijkheden die jij als .NET Developer zal dragen staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Met onder andere:  

  • Salaris van €3000 tot 4000,- op basis van 40 uur;  
  • Persoonlijke aandelen die worden omgevormd tot een jaarlijkse winstdeling;  
  • 26 vakantiedagen;  
  • Ruime pensioensregeling;  
  • Mogelijkheden tot remote werken;  
  • Toegang tot een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;  
  • Legio aan mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling;  

En dit binnen een prettige en informele werksfeer waarbij jouw expertise de sleutel is tot succes!  



Bedrijfsomschrijving

Technologische ontwikkelingen brengen veranderingen aan in de wereld. Naast dat het nieuwe kansen doet ontstaan, brengt het zeker ook uitdagingen met zich mee. Zo heeft een wereld vol technologische ontwikkelingen de neiging om concurrentie te creëren, doordat er dagelijks hoge eisen worden gesteld aan ondernemen. Automatisering van bedrijfsprocessen is een essentieel vereiste om als organisatie relevant te blijven op de markt, maar dat is niet voor elke organisatie zo voor de hand liggend. Laat dat precies zijn waar de experts van deze organisatie inspringen. In teamverband ondersteunen zij namelijk Mkb’ers in verschillende branches in de automatisering van hun bedrijfsprocessen, om zo hun concurrentiepositie te verstevigen.  Deze organisatie implementeert hierbij software oplossingen voor de klant. Dit doet zij door intensief mee te denken met klanten en rechtuit te bespreken wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Op deze manier wordt inzicht verkregen in alle accurate bedrijfsprocessen, welke vervolgens zullen worden samengebracht binnen een krachtig systeem. Om continu het meest hoogwaardige advies en de meest hoogstaande software aan te kunnen bieden wordt de experts binnen de organisatie continu een kwaliteitseis opgelegd. Aan de hand van gefaciliteerde mogelijkheden tot kennisverrijking, en kennis en ervaring van teamgenoten wordt dit dan ook beoogd te verwezenlijken. Verder kent de organisatie veel flexibiliteit, in de vorm van mogelijkheden tot thuis werken, flexibele werkuren en in de inspraak in projecten waar jij als .NET Developer graag aan zou willen werken. Tot slot typeert de organisatie zich als een sneakercultuur en zijn borrels aan de wekelijkse orde.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in