+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.
Laad meer vacatures

Algemeen verpleegkundige kort verblijf chirurgie Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.832 - € 3.824 p/m

Vacatureomschrijving

Tijdelijk werken op de Short Stay Unit van een topklinisch ziekenhuis. Focus op gastro-enterologische chirurgie en plastische chirurgie tijdens avond-/nachtdiensten.


Jouw nieuwe baan

Klinisch redeneren en leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg rondom patiënten met uiteenlopende ziektebeelden. Hierbij zorg je samen met collega’s voor het continue proces van opname, verzorging, verpleging en ontslag van onze patiënten. Je bent als verpleegkundige binnen de avond-/nachtdienst verantwoordelijk voor patiënten. Samen met een collega’s ben je van het begin tot het einde van je dienst het aanspreekpunt voor patiënten. Je verleent de benodigde zorg en zorgt voor de benodigde informatievoorziening. Als verpleegkundige op de Short Stay ben je een onmisbare schakel met veel verantwoordelijkheid. Indien je (acute) problemen constateert, redeneer je klinisch, neem je zelfstandig beslissingen en handel je proactief zodat je de arts volledig kunt informeren.


Natuurlijk werk je volgens protocollen, maar het totale beeld van de patiënten krijg je ook door tijdens het bieden van de juiste zorg, te praten, luisteren en te observeren. De informatie deel je met je collega’s en artsen om zo de patiëntenzorg te optimaliseren. Hoe druk en hectisch het hier ook kan zijn, de stabiliteit binnen het team vind je altijd terug. Door de goede onderlinge verhoudingen kunnen collega’s altijd bij elkaar terecht met een hulpvraag of om te sparren.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een topklinisch ziekenhuis met 3 hoofdlocaties in de regio Noord-Holland. Het ziekenhuis is goed bereikbaar, zowel per fiets, auto als per openbaar vervoer. De bus stopt om de hoek. Jouw parkeert je auto of motor in de parkeergarage. Vanuit Amsterdam bijvoorbeeld kun je binnen een halfuur op je werkplek zijn.

Kort Verblijf Chirurgie

Op deze afdeling Kort Verblijf Chirurgie zie je veel GE-chirurgie en plastische chirurgie. De afdeling staat bekend om de goede werksfeer en laagdrempelige supervisie. De collegialiteit, het positieve opleidingsklimaat en de fijne teamspirit maken het werken op de afdeling Kort Verblijf Chirurgie aantrekkelijk.


Wat breng je mee?
  • Een diploma en BIG-registratie als verpleegkundige.

  • Werkervaring op een afdeling voor gastro-enterologische chirurgie en/of plastische chirurgie.

  • Ervaring met voorbehouden handelingen op een snijdende afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

Via BKV werk je op detacheringsbasis in dit ziekenhuis. Het salaris (cao ziekenhuizen, FWG 45) bedraagt minimaal 2.832 euro en maximaal 3.824 euro bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Dit is een tijdelijke baan. Je start op zeer korte termijn al en werkt tot 1 juni 2024. Vaste werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag waarop je avond-/nachtdiensten draait.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in