+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Financieel Adviseur Hypotheken Hilversum Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
Met twee kantoren in de regio Gooi & Eemland (Hilversum en Amersfoort), 9 medewerkers (6 adviseurs en 3 assistenten) en een historie van (bijna) 20 jaar, is dit advieskantoor een serieuze speler op het gebied van Financieel Advies (hypotheken en financiële planning), Verzekeringen en de financiering van commercieel vastgoed.
De constante aanwas van nieuwe klanten én de drive om ook de bestaande relaties een vijfsterren-behandeling te geven, geven ruimte voor een nieuwe Financieel Adviseur Hypotheken.


Gevraagd

De doelgroep is zeer divers. Het is dus van belang dat je makkelijk in de omgang bent en je sociaal meer dan uitstekend uit de voeten kunt met Jan en alleman.

Je bent een ervaren financieel adviseur en je beschikt over de juiste Wft’s. Daarbij is het fijn wanneer je ervaring hebt met Adviesbox, Elements en de Nationale Hypotheekbond.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Vanuit een prachtige kantoorvilla werkt een hechte groep sportieve, breed geïnteresseerde collega’s intensief samen om het beste resultaat voor hun klanten te bereiken. Deze klanten komen vanuit het eigen netwerk en vanuit doorverwijzingen van andere klanten en business partners (makelaars, notarissen, et cetera).

De kracht van dit intermediair wordt gevormd door een sterke, lokale aanwezigheid en een zeer goede relatie met de geldverstrekkers. Een collegiale sfeer, een zeer fijne, goed uitgeruste werkplek en veel afwisseling en dynamiek staan garant voor heerlijke werkdagen.

Als Hypotheekadviseur voer jij de adviesgesprekken en schrijf je het adviesrapport. Het voor- en natraject wordt je door een vakkundige binnendienst uit handen genomen.

Een ruime mate van vrijheid en zelfstandigheid is gegarandeerd. Wanneer je 1 of 2 dagen vanuit huis wilt werken, dan is dat geen probleem. Goed werkgeverschap staat hier voorop.

Je salaris bedraagt (uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring) € 4.500,- per maand. Daarnaast kun je rekenen op maximaal 20% variabele beloning.

Met enige regelmaat worden gezellige borrels en uitjes georganiseerd en (zeker het weten waard !): de jaarlijkse skitrip mag je niet missen.


Is dit jouw nieuwe functie?
Resumé:
  • een zeer professionele organisatie met ervaren, sportieve, breed geïnteresseerde collega’s
  • een diverse doelgroep staat garant voor veel afwisseling in je adviesgesprekken
  • een prachtig, modern ingericht kantoorpand aan de rand van het centrum van Hilversum
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • en je krijgt echt de tijd om je klanten van een perfect, toekomstbestendig advies te voorzien

Spreekt dit je aan? Dan kom ik graag met jou in contact!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in