+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Leerkracht Groep 7/8 Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterrenschool Hilversum

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Onze school groeit snel en biedt een inspirerende plek voor kinderen om te leren en te groeien. We werken in een modern gebouw met veel faciliteiten, zoals moestuinen en een theater. Ons team is professioneel en werkt samen aan het beste onderwijs. We zoeken iemand die met energie en humor lesgeeft. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en activiteiten zoals sport en cultuur. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Voor Sterrenschool Hilversum zoeken we een enthousiaste leerkracht voor groep 7/8! (16 uur - donderdag en vrijdag)

De Sterrenschool
De Sterrenschool is een (snel) groeiende school in Hilversum. Wij bieden alle kinderen een waardevolle plek om zich te ontwikkelen waarbij wij oog hebben voor ieder kind en zijn/haar talenten. De school ontwikkelt zich en streeft naar elke dag een stapje beter, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin vele kansen zich aandienen. We werken met een professioneel team dat op basis vanuit goede onderbouwing ons onderwijs verder vormgeeft met elkaar. Momenteel wordt gewerkt aan de verdere verdieping van ons thematisch (IPC)-onderwijs, waarbij we de verbinding leggen met ons taalonderwijs. Vanuit kennis en vaardigheden wordt op deze manier kansrijk onderwijs geboden.

Komend schooljaar werken we met 6 groepen in een fris en nieuw gebouw met de modernste voorzieningen. Naast een mooie ruimte en een goed klimaat hebben we ook moestuinen, een theater, gymzaal en speelzaal.

Voor groep 7/8 zoeken we een leerkracht die met energie en humor aan het werk gaat!

voor meer informatie over de school.

Wat breng je mee?
Dat je een bevoegdheid hebt om les te mogen geven in het primair onderwijs is natuurlijk logisch. Daarnaast werk je graag met kinderen en breng je jouw kennis en enthousiasme op ze over. Je hebt liefde voor het vak, vindt het geen probleem om zelfstandig te werken, maar je zoekt ook graag je collegaâs op. Ervaring vinden we minder belangrijk. We gaan met plezier met je in gesprek om te kijken of het van beide kanten matcht!

Dit bieden wij:

  • Een tijdelijk dienstverband voor een jaar met uitzicht op vast.
  • Een vast salaris van ⬠3.381,- tot ⬠5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB) plus een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Veel opleidingsmogelijkheden vanuit een persoonlijk, school- en bovenschoolsbudget om jouw ontwikkeling te stimuleren.
  • Gezellige, sportieve en culturele personeelsactiviteiten waarvoor je je kunt inschrijven: van wijnproeverij tot volleybaltoernooi.
  • Interessante Stip-lezingen over diverse onderwerpen waarvoor je je kunt inschrijven.
  • Een fiets- en laptopregeling en een reiskostenvergoeding.
  • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en korting op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Online.

Wij zijn Stip. Samen meer dan uniek!
Iedere Stip-school, Stip-medewerker en Stip-leerling kan zichzelf zijn en mag daardoor uniek zijn. Wij zien in de gezamenlijkheid van al deze unieke scholen, medewerkers en leerlingen een enorme meerwaarde en verrijking voor het openbare onderwijs in Hilversum. Wij zijn Stip. Samen meer dan uniek!

Stip Hilversum heeft 16 openbare scholen op 20 locaties in Hilversum. Iedere Stip-school heeft een eigen identiteit en is daardoor uniek. We hebben voor ieder kind een passend onderwijsaanbod. Zo hebben we naast reguliere openbare basisscholen ook een vrijeschool, Daltonscholen, tweetalige scholen, een internationale school én een Taalschool. Iedere school heeft een eigen visie en speerpunten: Samen zijn we Stip.

Reageer nu
Zin in deze baan? Solliciteren doe je via de sollicitatiebutton. 

Zo gaan we verder
Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie. Zien we een match? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Hierin is het vooral belangrijk dat jij de sfeer op onze school kunt proeven. In een tweede gesprek met onze HR-adviseur bespreek je de arbeidsvoorwaarden. Zijn we het samen eens? Dan kun je wat ons betreft starten.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Melchior Hendriks, directeur Sterrenschool, via 06-46233590 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in