+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht Cluster 4 Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Zet je expertise in als Cluster 4 Groepsleerkracht en maak het verschil in het leven van speciaal onderwijs leerlingen. In deze rol krijg je de kans om boeiende lessen te verzorgen aan een kleine groep leerlingen met gedrags- en/of psychische problemen, waarbij je het onderwijs afstemt op hun individuele behoeften. Bij Maandag(R) staat jouw ontwikkeling centraal, met de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers te werken. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Zet je expertise in als Cluster 4 Groepsleerkracht!

Ben jij die gedreven groepsleerkracht die klaar staat om speciaal onderwijs leerlingen binnen Cluster 4 te begeleiden? Hier is jouw kans om deel uit te maken van een team dat zich toelegt op het bieden van onderwijs aan leerlingen met gedrags- en/of psychische problemen. Gebruik je passie voor onderwijs om het leven van deze unieke leerlingen positief te beïnvloeden.

Als Cluster 4 Groepsleerkracht in het speciaal onderwijs in de regio Utrecht krijg je de verantwoordelijkheid om boeiende en leerzame lessen te verzorgen aan een kleine groep leerlingen met gedrags- en/of psychische problemen. Cluster 4 verwijst naar leerlingen met internaliserende en externaliserende gedragsstoornissen, psychische stoornissen en/of psychiatrische problematiek. Jij speelt een cruciale rol in het afstemmen van het onderwijs op de individuele behoeften van elke leerling, waarbij je een veilige en ondersteunende leeromgeving creëert.


Functie eisen
  • Een bevoegdheid op het niveau van PABO.
  • Een passie voor het begeleiden van leerlingen met gedrags- en/of psychische problemen binnen Cluster 4 in hun leerproces.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een veilige en ondersteunende leeromgeving te creëren.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht Cluster 4 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in