+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht Schooljaar 2024 - 2025 Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Als leerkracht ben je soms toe aan iets nieuws. Bij ons kun je op detacheringsbasis werken. We luisteren naar wat jij wil en zoeken een passende opdracht. Je werkt op verschillende scholen, wat elke dag anders maakt. Je krijgt de kans je kennis te delen en te groeien. Dit maakt je werk leuk en uitdagend. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Soms weet je als leerkracht gewoon dat je toe bent aan een nieuwe prikkel. Dat kan zijn gewoon een nieuwe school of zelfs alleen een nieuwe groep. Maar soms zijn er momenten dat je even toe bent aan heel iets anders. Wellicht is werken op detacheringsbasis dan wel wat voor jou!

Als leerkracht bij Maandag® inventariseren we altijd eerst wat jouw wensen en behoeften zijn en wat voor soort opdrachten of scholen je misschien wel graag een keer wil zien en uitproberen. Op basis daarvan gaan we op zoek naar een opdracht die goed bij je past. Je begint misschien wel met een leuke groep 5 op een multiculturele basisschool voor een zwangerschapsvervanging, om vervolgens een langdurig ziektevervanging te doen op een dorpsschool in groep 6/7. Tijdens de opdrachten doe je gewoon alle werkzaamheden die je gewend bent te doen als leerkracht. Je draait dus de groep, maar bent er bijvoorbeeld ook bij als er een ouderavond is.

Wat is er dan echt anders dan rechtstreeks op een school werken? Je werkt niet meer vast op eenzelfde school met hetzelfde team, maar je gaat jouw kennis en kunde inzetten bij diverse scholen waar ze jouw hulp goed kunnen gebruiken. Dat maakt jouw werk als leerkracht iedere dag weer leuk en uitdagend.

Ter uitbreiding van ons team van leerkrachten zijn wij op zoek naar een juf of meester voor 0,6-1,0 fte. Het exacte aantal fte/dagen is afhankelijk van hoe veel dagen je graag zou willen werken.


Functie eisen

Wat jou kenmerkt als leerkracht is dat je een uitdaging niet uit de weg gaat. Je vindt het leuk om scholen uit de brand te helpen wanneer zij met een probleem zitten. Je beschikt daarom over de nodige flexibiliteit en bent inzetbaar in verschillende groepen. Je werkt bijvoorbeeld bij het ene project in groep 4 voor een halfjaar en daarna een halfjaar in een groep 6 op een andere school.

Verder breng je mee:

  • Een (bijna) afgeronde PABO
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht Schooljaar 2024 - 2025 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in