+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht Master S(EN) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Voor wie graag met kinderen werkt en een passie heeft voor speciaal onderwijs, is dit een mooie kans. Je gaat aan de slag in het onderwijs en helpt kinderen die extra aandacht nodig hebben. Je moet sterk zijn in zowel pedagogiek als didactiek. Ervaring met of interesse in cluster 4 is een pluspunt. Je krijgt de kans om te groeien en te leren door op verschillende plekken te werken. Bij dit werk is elke dag anders en kun je echt het verschil maken voor kinderen. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij een leerkracht (in opleiding) en heb je affiniteit met het speciaal onderwijs? Zou jij de Master (S)EN willen volgen of heb je deze reeds afgerond? Lees dan zeker even verder, want ik heb een mooie uitdaging voor je! Voor de regio Utrecht ben ik op zoek naar iemand die voldoet aan dit profiel en graag zijn/haar cv wil versterken door verschillende opdrachten te doen in het (speciaal) onderwijs. Jij vind het belangrijk dat de kinderen de aandacht en het onderwijs krijgen die ze verdienen, ongeacht de problematieken waarmee zij te kampen hebben. Individuele aandacht voor het kind is voor jou vanzelfsprekend. Jij bent pedagogisch sterk en weet de kinderen te raken en te boeien. Daarnaast is het vanzelfsprekend ook van belang dat je didactisch sterk in je schoenen staat.

Bij voorkeur heb je interesse in het werken met kinderen die zich bevinden in cluster 4. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen met autisme of gedragsproblemen, dit kan zowel externaliserend als internaliserend zijn. Om met deze kinderen te kunnen werken is het van belang dat jij niet snel onder de indruk bent en een natuurlijk overwicht hebt. Maar het is met name belangrijk dat je écht een verschil wil maken voor deze kinderen.


Functie eisen

Jij voldoet aan de volgende eisen:

  • Een (bijna) afgeronde PABO opleiding;
  • Een afgeronde Master S(EN) óf de motivatie om deze te behalen via Maandag®;
  • Ervaring of affiniteit met het speciaal onderwijs (voorkeur cluster 4);
  • Jij bent flexibel en vind het leuk om verschillende opdrachten te doen bij verschillende scholen;
  • Beschikbaar voor 0,6 tot 1,0 FTE.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht Master S(EN) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in