+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Coördinerend (persoonlijk) begeleider Team Beschermd Thuis Gooi & Vechtstreek Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.870 - € 3.863 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als coördinerend begeleider bij Kwintes in het team Beschermd Thuis, speel je een cruciale rol in het ondersteunen van cliënten in hun eigen thuissituatie, zowel gepland als ongepland. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een innovatief zorgconcept en echt het verschil te maken. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk opleidingsbudget, voordelige sportmogelijkheden, en een laptop en telefoon van de zaak. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als coördinerend begeleider bied je ondersteuning aan cliënten in hun eigen thuissituatie, gepland en ongepland.

Kwintes zoekt voor het team Beschermd Thuis in de regio Gooi & Vechtstreek een coördinerend begeleider voor 24-36 uur per week (uren in overleg).

Vind je het leuk om in teamverband een nieuw concept in de regio op te bouwen, mee te denken en vorm te geven? Dan is werken in het Beschermd Thuis team van Kwintes wellicht iets voor jou. Als coördinerend begeleider bied je samen met je collega’s ondersteuning aan cliënten in hun eigen thuissituatie, gepland en ongepland 24/7.Beschermd Thuis is een concept met intensieve begeleiding aan huis waarbij begeleiding 24/7 beschikbaar is voor cliënten. Zo hebben cliënten de mogelijkheid om sneller zelfstandig te kunnen gaan wonen of langer op zichzelf te blijven wonen. In de functie van coördinerend begeleider stel je samen met de cliënt een begeleidingsplan op en bied je aan de hand van het plan ondersteuning bij het dagelijks leven, wonen en werken. Ook stel je cliënt- en dagrapportages op en onderhoud je actief interne en externe contacten. Tijdens je dienst is er naast je geplande agenda ook ongeplande zorg waarbij cliënten een beroep op je kunnen doen. Je biedt op dat moment de zorg die nodig is en betrekt waar nodig anderen. Je bent eerste aanspreekpunt voor jouw caseload en collega woonbegeleiders. Je dienst begint of eindigt altijd met een overdracht.

Je werkt (bereikbaarheids-)diensten (dit kan ook een avond of weekend zijn), maar in overleg is een vast rooster (vaste dagen en diensten) mogelijk. In de nacht is de wakende wacht van de maatschappelijke opvang het aanspreekpunt voor Beschermd Thuis-cliënten.


Jouw werkplek

Je bent werkzaam in het Team Beschermd Thuis Gooi & Vechtstreek. Je inwerkplek kan deels op een beschermde woonlocatie zijn, afhankelijk van je werkervaring.

Je kunt vanuit huis of kantoor op huisbezoek gaan. Je begeleidt cliënten met een Beschermd Thuis beschikking (WMO) of Volledig Pakket Thuis indicatie (WLZ). Het doel in de begeleiding van onze cliënten, is het stabiliseren en waar mogelijk (met name voor cliënten met een WMO beschikking) gericht op verdere ontwikkeling op de zelfredzaamheid. Hierbij wordt op diverse leefgebieden als werk- en dagbesteding, wonen, sociale relaties en financiën begeleiding geboden.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Kwintes is financieel gezond. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires, vrijwilligers en zij-instromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!


Wat we van jou verwachten

Als coördinerend begeleider ben jij een verbindende schakel in teamverband. Je staat sterk in je schoenen en het opbouwen en onderhouden van relaties en netwerken gaat je goed af.

Je kunt snel schakelen en adequaat handelen. Je kunt gemakkelijk aansluiten bij de leefwereld van de cliënt, hen geruststellen en snel inschatten wat er nodig is. Je kent de sociale kaart van de regio of staat ervoor open deze te leren kennen en vindt het leuk om samen te werken met professionals uit verschillende organisaties.

Verder verwachten wij:

  • Minimaal een (bijna) afgeronde en voor de functie relevante HBO opleiding.
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van psychiatrische-, psychosociale- en verslavingsproblematiek.
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, eigen initiatief, enthousiasme en verantwoordelijkheid.
  • Je bent in staat innovatief te denken en je helpt mee aan de verdere ontwikkeling van het nieuwe team
  • Een eigen auto is een must.
Ons aanbod
  • Een goed salaris (tussen € 2.870,- en € 3.863,- op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 45).
  • Een aanstelling van een jaar met zicht op een vaste aanstelling. De vacature is per direct beschikbaar.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne afdeling leren & ontwikkelen als extern.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een persoonlijk en taalgebonden opleidingsbudget.
  • Voordelig sporten en korting op producten en dagjes uit.
  • Een laptop en telefoon van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Neem voor meer informatie contact op met Wendy van der Vlis via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken (met de recruiter, het team en cliënten).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in