+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoek.
Laad meer vacatures

Chauffeur C Petrochemie Hoek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DETALENT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
DETALENT

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 18 - € 25 p/u

Vacature in het kort

In de petrochemische sector werk je met verschillende machines om olie, gas en chemische producten te maken. Je taak is het bedienen en onderhouden van deze apparatuur. Dit betekent dat je pompen, compressoren en meer bestuurt. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt, veilig is en de productie soepel verloopt. Ook doe je reparaties en onderhoud. Veiligheid is heel belangrijk, dus je moet altijd goed opletten en de veiligheidsregels volgen. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als machinist in de petrochemische sector ben jij verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van verschillende machines en apparatuur die worden gebruikt in de productieprocessen van olie, gas en chemische producten.

Het werk van jou kan bestaan uit het besturen van pompen, compressoren, turbines, filters en andere installaties om grondstoffen te verwerken en producten te produceren. Je zorgt ervoor dat de apparatuur op de juiste manier functioneert, veiligheidssystemen correct werken en dat de productieprocessen efficiënt verlopen. Daarnaast voer jij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit om de apparatuur in goede conditie te houden en storingen te voorkomen. 

Veiligheid is van groot belang in de petrochemie, dus machinisten moeten altijd alert zijn op risico's en de voorgeschreven veiligheidsprocedures nauwkeurig volgen.


 


Gevraagd

  • Je kan een hogedruk- of vacuümunit besturen
  • Je respecteert de veiligheidsregels 
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat
  • Je hebt kennis van de machines en installaties 
  • Je heb een flexibele instelling en kan overuren en weekends werken
  • Je kan zelfstandig mechanische/elektrische problemen oplossen
  • Je houdt overzicht en bewaart de rust tijdens drukke periodes.


Aanbod

  • Je krijgt een goed marktconform salaris dat kan variëren tussen  €18 en €25 per uur afhankelijk van jouw werkervaring en opleidingsniveau.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organistatie
  • 24 vakantiedagen en heb je recht op 22 ATV dagen.

HCI is een bedrijf dat zich richt op industriële reiniging en werkt vanuit twee locaties, namelijk Terneuzen en Shell Pernis (Rotterdam). Het bedrijf is recent overgenomen door Veolia en heeft daardoor meer focus op milieuvriendelijkheid gekregen.

Het Rotterdamse kantoor van HCI heeft 45 vaste medewerkers in dienst en werkt daarnaast met 10 ZZP'ers. De vestiging in Terneuzen heeft 60 tot 70 vaste medewerkers in dienst. Het kan voorkomen dat medewerkers ook in België moeten werken.

HCI heeft voortdurend twee vacatures openstaan, namelijk voor een industriële reiniger en een machinist. Het bedrijf bevindt zich momenteel in een groeifase.

Voor het invullen van deze vacatures werkt HCI in Rotterdam samen met het Europoort uitzendbureau en met Job to Work, dat uitsluitend met ZZP'ers werkt. In Terneuzen werkt HCI samen met Start Talent, waarmee ze een goede band hebben.

Ellis de Rijcke van HCI is selectief in haar beoordeling van kandidaten en het is belangrijk dat Detalent een goede voorselectie uitvoert. HCI werkt via de orsima-cao met vaste loonschalen voor de functies van machinist en industriële reiniger.

Sollicitaties verlopen via Ellis. Vaak volstaat één gesprek voor de functie van industriële reiniger om eventueel aangenomen te worden, terwijl hogere functies twee gesprekken nodig hebben en daarbij nog een andere verantwoordelijke bij het gesprek aansluit. Andere interimbureaus werken op basis van 1040 uren.

Het is belangrijk dat voorstellingen van kandidaten zo eerlijk mogelijk gebeuren, zonder te veel poespas en overbodige tekst.

Het is nog niet duidelijk hoe de aanmeldingen per plant verlopen. Dit zal nog nagevraagd moeten worden.



Bedrijfsomschrijving

Onze klant heeft als missie om duurzame oplossingen te bieden voor de uitdagingen op het gebied van infrastructuur, industrie, bouw en milieu. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve en duurzame oplossingen te leveren die bijdragen aan de verbetering van de leefomgeving en de samenleving als geheel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in