+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hollandsche Rading.

Senior IT Projectmanager | Managed Services Hollandsche Rading

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PUUR Recruitment S.L.

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Senior IT Project Manager binnen Managed Services/ IT dienstverlening, ben je het middelpunt voor complexe infrastructurele verandertrajecten. Met jouw expertise leid je projecten op het gebied van outsourcing, migraties en lifecycle management. Je kennis van datacenterconsolidatie en procesoptimalisatie is cruciaal. Jouw rol omvat het rapporteren op managementniveau en het dragen van eindverantwoordelijkheid. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je werkzaam als Senior IT Project Manager binnen Managed Services/ IT dienstverlening, lees dan deze vacature.

Als Senior IT Projectmanager weet jij probleemloos complexe projecten naast elkaar te managen en leid jij deze efficiënt en effectief. Hoe dit er concreet uitziet? Jij draait je hand niet om voor infrastructurele verandertrajecten. Probleemloos weet jij verschillende complexe projecten naast elkaar te managen. Efficiënt en effectief leid jij de weg langs alle KPI’s. In eerdere projecten ben je aantoonbaar succesvol geweest bij het besturen, rapporteren, controleren en communiceren van ICT infrastructuur projecten. Hierdoor heb je een globale kennis van de mogelijkheden, moeilijkheden en relevantie van de verandering van infrastructurele componenten opgedaan. Deze kennis maakt jouw de perfecte kandidaat. Vanuit jouw rol als senior projectmanager ga je aan de slag met projecten op het gebied van o.a. outsourcing, migraties en lifecycle management. Net als consolideren en integreren van datacenters en bijhorende optimalisatie van de interne processen. Gedurende het hele traject rapporteer je op management- of stuurgroep niveau en durf je de eindverantwoordelijkheid op jouw schouders te nemen.

Gevraagd

Dit ben jij:
Jij bent te herkennen aan jouw overzichtelijke en concrete aanpak. Je bent resultaatgericht en hebt een kritische kijk op zaken. Vinden mensen je iemand die van aanpakken weet? Of juist bijzonder klantgericht? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral resultaat gedreven in hart en nieren en een doorzetter als het er op aankomt. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Wij zijn vooral opzoek naar iemand die zichzelf herkent in de onderstaande punten:
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • > 5 jaar ervaring met het leiden van ICT-infrastructuurprojecten in complexe omgevingen als projectmanager/projectleider. Het werken met targets binnen (politiek) gevoelige omgevingen is jou zeker niet vreemd.
  • Je bent bekend met Scrum/Agile werkwijze.
  • Een ijzersterke combinatie van natuurlijk overwicht en organisatorische vaardigheden. Je kunt knopen doorhakken, bent inventief en weet zaken gedaan te krijgen.
  • Wanneer er een keer wat minder werk ligt, dan wacht jij niet af maar gaat het werk ophalen, werk jij aan jouw interne stakeholdermanagement of ga je met onze techneuten om tafel om eens meer de diepte in te duiken.
  • (Gezonde) stress mag er zijn af en toe. Maar met jouw pragmatische aanpak verlies jij het overzicht en het doel nooit uit het oog. Jij weet als geen ander dat er voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is.
  • IJzersterke communicatieve en sociaalvaardige skills. Je bent helder en overtuigend en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus.


Aanbod

Wat jij kan verwachten:
· Salaris €6.000 - €7.000,- euro plus een bonus van 2 maandsalarissen.
· Mobiliteit D (categorie Tesla 3/Y, Ford Mustang Mach-E, VW ID4, Volvo XC40)
· Direct een vast contract met moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuw werken, inclusief, thuiswerkvoorzieningen, aantrekkelijke pensioenregeling met een grote bijdrage, bonus en meer.
· De voordelen van een grote organisatie (meer dan 2000 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf (ca 400 medewerkers).
· Werken in een enthousiast team van specialisten vanuit een visie en met een Agile mindset.
· Veel vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie.
· Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur.

Uren

32 - 40 uur
Bespreekbaar

Salaris

€6.000 - €7.000,-
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in