+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.

Junior Laravel Developer Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een plek waar je veel vrijheid hebt en waar je kunt groeien? Dit bedrijf biedt een kans om deel uit te maken van een klein, sociaal team dat met enthousiasme aan diverse projecten werkt. Ze maken op maat gemaakte web applicaties voor verschillende branches. De sfeer is ontspannen en het team is erg vriendelijk. Je werkt voornamelijk met PHP, Laravel, JavaScript en Vue. Er zijn leuke extra s zoals een gezamenlijke lunch, borrels en teamuitjes. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een bedrijf waar jij lekker veel vrijheid krijgt en waar doorgroei aangemoedigd wordt? Kom jij het best tot je recht bij een kleinere club met een sociaal en gedreven team die vol enthousiasme werken aan uiteenlopende projecten voor verschillende opdrachtgevers? Top! Lees even verder!
Bedrijfsprofiel

Met de digitalisering van tegenwoordig kunnen maar weinig bedrijven zich staande houden met alle ontwikkelingen die er gaande zijn. Daarom zijn er specialisten nodig die voorop lopen in de ontwikkelingen en dat is nou precies waar onze klant zich mee bezighoudt. Als Digital Agency is het belangrijk om te luisteren naar de wensen en behoeften van de klanten om dit zo te vertalen naar de juiste op maat gemaakte oplossingen voor de klanten.

Door de juiste vertaling de juiste oplossing aanbieden, dat is precies wat ze doen. Zo bouwen zij maatwerk web applicaties voor een hele diverse branche. Van vakantiehuizen in spanje, een project voor advocaten of het bouwen van een geheel platform in de muziek industrie.

Bij onze klant werken vier fulltime ontwikkelaars en vijf deeltijd ontwikkelaars die naast hun werk ook studeren. De werksfeer is relaxed en vriendelijk, omdat het team erg sociaal is. Er is een platte en informele cultuur in dit team, wat een stimulerende werkomgeving creëert. Aanwezigheid op kantoor is in principe vereist op maandag voor de start van de week en op vrijdag voor de gezamenlijke borrel, maar de meeste mensen kiezen er zelf voor om full-time naar kantoor te gaan in verband met de leuke werkcultuur.

Functie omschrijving

Het team besteedt het grootste deel van hun tijd aan het versterken en onderhouden van de software die zij op maat hebben ontwikkeld voor e-commerce, met Laravel als framework. Het opvallende kenmerk van deze software is het feit dat het eenvoudig is om vanuit één beheerportaal meerdere meertalige webshops te beheren. Naast deze software ontwikkelen ze ook regelmatig nieuwe applicaties voor de klanten, zowel bestaande als nieuwe. Momenteel zijn ze bezig met het uitbreiden van een groot platform voor een van de klanten, door een REST API te integreren, zodat het platform kan functioneren als een headless systeem. Zo ontwerpen en ontwikkelen ze ook verschillende interfaces die communiceren met het headless systeem, waarbij er gebruik wordt gemaakt van Vue 3 en een breed scala aan tools.

Het team daagt zichzelf voortdurend uit met nieuwe technieken en blijft nauw betrokken bij de wensen van onze klanten om hun behoeften te vervullen. Zij werken momenteel voornamelijk met PHP, Laravel, JavaScript, Vue, SASS en Bootstrap, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën die passen bij nieuwe projecten om ze te integreren in de ontwikkelingsstack.

Functie eisen

Op dit moment is de eigenaar van het bedrijf nog veel in contact met de klanten en bouwt hij de lastigere klussen zelf. Hier wil hij meer ruimte in krijgen. Daarom zoeken wij nu jou!

  • Afgeronde MBO opleiding met de richting Software Development of Applicatie ontwikkelaar
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met Laravel
  • Communicatief sterk
  • Teamplayer
Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris tot €3500 (afhankelijk van jouw ervaring)
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioensregeling
  • Opleidingsdagen en budget
  • Kom je van het MBO en ben jij van plan verder op het HBO te studeren? Dit bedrijf kan jouw studie eventueel betalen!
  • Geregelde lunch
  • De bekende VrijMibo en heel veel uitjes

Heb ik je interesse? Mooi! Dan kom ik graag met jou in contact om inhoudelijk meer over het bedrijf te vertellen. Heb je zelf nog vragen? Neem voor meer info contact op met Stefan via:

✆ T: +31613819717
✉ E: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in