+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oegstgeest.

Backend Laravel Developer Oegstgeest

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Ze zijn sterk in beveiliging en privacy. Nu zoeken ze een ontwikkelaar die ervaring heeft met Laravel en Vue.js. Wil je deel uitmaken van dit team? Je krijgt een goed salaris, flexibele werktijden en de kans om soms thuis te werken. Ook is er ruimte voor jouw ideeën en groei door trainingen. Plus, je werkt met de nieuwste technologieën en doet leuke dingen met het team. Dit bedrijf zorgt goed voor de balans tussen werk en privé. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Dit bedrijf staat bekend om zijn robuuste web-based systemen en maatwerkoplossingen. Met 25 jaar ervaring hebben ze indrukwekkende producten ontwikkeld voor diverse sectoren, zoals e-commerce, landbouw en thuiszorg. Hun focus op AVG-eisen en exclusieve hosting met sterke beveiliging versterkt hun solide reputatie in de markt. Nu, wegens nieuwe projecten, zoeken wij een ontwikkelaar die graag een toegevoegde waarde wil zijn voor dit bedrijf aan de hand van Laravel en wat Vue.js. Lijkt dit je wat?

Wat je kunt verwachten
Je kunt een salaris verwachten, met een maximum van EUR 4.500,- per maand op basis van een fulltime dienstverband, flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels op afstand te werken. Daarnaast krijg je de kans om te werken met cutting-edge technologieën, professioneel te groeien via trainingen en workshops, en te genieten van teamactiviteiten voor een goede samenwerking. Een nieuwe kantooromgeving en ruimte voor eigen ideeën maken het plaatje compleet, terwijl het bedrijf een gezonde balans tussen werk en privé stimuleert.

Gevraagd

Als lid van het team word je betrokken bij diverse applicatieprojecten, variërend van digitale donatiesystemen tot persoonsidentificatie. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opzetten en beheren van databases, het implementeren van geavanceerde functionaliteiten en het ontwikkelen van effectieve ontwikkelingsstrategieën met behulp van PHP, Laravel en Vue.js. Daarnaast werk je met externe services via verschillende protocollen, waarbij ervaring met databases zoals MySQL en MongoDB van toegevoegde waarde is.


Aanbod

Het IT-team bestaat uit 17 getalenteerde professionals, variërend van junior tot lead programmeurs. Recentelijk zijn ze verhuisd naar een nieuw kantoor met moderne faciliteiten, waardoor een frisse en comfortabele werkomgeving is gecreëerd. Als backend ontwikkelaar word je verwelkomd in een dynamische tech-club, waar je kunt gedijen in een ondersteunende en inspirerende sfeer.

Interesse?
Solliciteer direct via de website en verwacht binnen een werkdag een reactie van ons.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in