+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Monster.
Laad meer vacatures

Full Stack Developer | Maatwerk Software | Laravel, Vue.js Monster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf is toonaangevend in het ontwikkelen van op maat gemaakte applicaties voor diverse klanten. Of het nu gaat om het verifiëren van persoonlijke documenten of het vinden van de beste deals online, dit bedrijf staat bekend om zijn expertise in zelfontwikkelde applicaties die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Ben je op zoek naar een plek waar je niet alleen aan websites werkt, maar waar je echt kunt bijdragen aan maatwerkapplicaties? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat Kun Je Verwachten?
Je ontvangt een competitief salaris tot EUR 5.000 per maand op basis van fulltime, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en verschillende andere voordelen zoals flexibele werktijden, hybride werken en een laptop naar keuze. Daarnaast biedt het bedrijf een opleidingsbudget voor verdere professionele ontwikkeling.

Gevraagd

Wie Past Hier?
Ben jij een PHP-programmeur die graag met een diverse stack werkt? We zoeken iemand met ervaring in PHP 8.1, Laravel 8+, JavaScript-frameworks zoals Angular, React of Vue.js, en kennis van databases zoals MySQL, MariaDB en PostgreSQL. Ervaring met design patterns, CMS-systemen en het werken met diverse APIs is ook zeer welkom.


Aanbod

Je komt terecht in een gedreven IT-team van 17 personen, waaronder 2 front-enders en 12 backend developers. Dit team bestaat uit een mix van ervaren professionals, van leads tot junioren. Met de recente verhuizing naar een ruimer kantoor in 2023, biedt het bedrijf niet alleen nieuwe IT-hardware en spannende projecten, maar ook ruimte voor verdere groei en uitbreiding met meer IT-enthousiastelingen.

Jouw Rol als Laravel Developer
Als Laravel developer bij dit bedrijf werk je aan diverse applicatieprojecten voor een gevarieerde klantenkring. Je zult voornamelijk werken met PHP 8.1 en OOP, waarbij je databases verbindt, triggers maakt om systeemintegriteit te behouden, design patterns gebruikt en ontwikkelingsstrategieën bedenkt. Je zult ook werken met verschillende APIs, met name REST en XML-RPC, en zijdelings met SOAP APIs. Een goede beheersing van MySQL is essentieel, en kennis van MariaDB, MongoDB en/of PostgreSQL is een pluspunt.

Solliciteer direct via werkzoeken en verwacht binnen een werkdag een reactie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in