+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.

Backend ontwikkelaar bij technisch internetbureau (PHP, Laravel, Symfony, Tailwind) Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit technisch internetbureau, met vestigingen in Zuid-Holland, Zeeland en Brabant, is gespecialiseerd in het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van websites en webapplicaties. Ze zijn geen traditioneel bedrijf; ze geloven in ondernemers als vakexperts en hanteren een aanpak die bug fixing, doorontwikkeling en regelmatig onderhoud omvat. Werken met technologieën zoals MySQL, PHP en Laravel is voor hen dagelijkse kost.

Verwachtingen + voordelen:
Bij dit bedrijf geniet je niet alleen van een salaris tot EUR 5.000 bruto per maand, maar ook van 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, hoogwaardige apparatuur en tools, flexibiliteit voor hybride werken en flexibele werktijden. Maak kennis met de eigenaar en ontdek persoonlijk de visie en cultuur van het bedrijf. Je bent niet zomaar een werknemer; hier ben je een waardevol lid van een dynamisch team.

Gevraagd

Wie zoeken zij?
Als jij ervaring hebt met PHP, Laravel, Symfony, HTML, CSS, JavaScript, Tailwind, Vue, Bootstrap, CI/CD, Git, en Linux, dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod

Werk in een klein team: Groei ongelimiteerd
Bij dit bedrijf kom je terecht in een hecht team waar je volop de kans krijgt om te groeien. Geen dag is hetzelfde, aangezien je aan diverse projecten werkt, variërend van tools voor energiebesparing bij gemeentes tot e-commerce systemen. Het bedrijf richt zich sterk op duurzaamheid en efficiëntie door onderhoudscontracten, wat ervoor zorgt dat websites en systemen langer meegaan en de investeringen optimaal renderen.

Diverse projecten en platforms
Je rol van PHP developer bij dit bedrijf werk je aan uiteenlopende projecten en platforms. Ze zoeken iemand met ervaring in PHP 8, (My)SQL, HTML, CSS, JavaScript en git. Kennis van (unit) testing is belangrijk. Extra ervaring met PHP 7, Laravel, Symfony, Tailwind, Vue, Bootstrap 3/4, Linux serveromgevingen en CI/CD is een pluspunt. Belangrijk om te weten: zero WordPress projecten, voor diegenen die daar liever niet mee te maken krijgen.

Voel je vrij om te solliciteren, want zo kunnen wij dan een eventuele eerste kennismaking voor je inplannen. Maar de bal ligt natuurlijk bij jou ;-)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in