+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wassenaar.

Backend Software Engineer | PHP | Zuid-Holland Wassenaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.000 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf biedt al jaren lang verschillende diensten aan, van PaaS-platforms tot innovatieve webapplicaties, die zowel commerciële als operationele processen ondersteunen. Als getalenteerde PHP Developer krijg je hier de kans om samen te werken met ervaren architecten, nieuwe oplossingen te bedenken en bestaande structuren naar nieuwe hoogten te tillen. Klinkt dat als een uitdaging waar je naar op zoek bent?

De voordelen op een rij
Bij dit bedrijf kun je rekenen op een competitief salaris tot 5000 euro, afhankelijk van ervaring en prestaties. Daarnaast bieden we 5 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek), een reiskostenvergoeding, solide pensioenregeling en een laptop van de zaak. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een innovatieve omgeving, waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen in het Symfony-framework. Ook kun je rekenen op algemene groei, zowel persoonlijk als professioneel, en werk je zelfstandig aan complexe software, met collega's die altijd bereid zijn om te helpen.

Gevraagd

Jouw PHP-rol
Als PHP Developer speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van complexe SaaS-platforms en op maat gemaakte softwaresystemen. Hierbij doe je diepgaande kennis op van de architectuur en werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan uitdagende projecten. Een specifieke focus ligt op het omzetten van legacy CakePHP-projecten naar Shopware, gebaseerd op Symfony. Ook voer je code reviews uit om de veiligheid en kwaliteit van PHP-gebaseerde software te waarborgen. En dit is slechts het topje van de ijsberg!

Aanbod

Het bedrijf huisvest in totaal 28 medewerkers, waaronder een tech club met 3 front-end developers, 5 back-end developers en een DevOps Developer. Flexibiliteit staat centraal in de werkomgeving, waar medewerkers de vrijheid hebben om zowel thuis als op kantoor te werken. Het vermijden van de spits is ook mogelijk door aanpasbare werktijden. Belangrijk is dat je openstaat voor uitdagingen, zelfstandig kunt werken en streeft naar hoogwaardige kwaliteit.

Wie zoeken zij?
We zoeken naar iemand met ervaring in PHP, Symfony en de bereidheid om nieuwe frameworks te leren. Kennis van HTML, CSS, JavaScript en Agile/SCRUM is ook gewenst, samen met ervaring met Git en GitHub.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via deze website en je ontvangt binnen een werkdag een reactie van ons. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in