+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.

Backend PHP Programmeur | Symfony Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.800 p/m

Vacatureomschrijving

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan als Software Developer bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren? Dit bedrijf, met expertise in industrie, logistiek en dienstverlening, biedt een breed scala aan diensten, variërend van apps tot logistieke systemen en service-applicaties. Bovendien staan ze bekend om hun transport management systemen, warehouse management systemen en bewijs van levering voor logistieke bedrijven. Als ervaren Software Developer, bij voorkeur met Symfony-ervaring, zou dit weleens de perfecte plek voor jou kunnen zijn?

Aantrekkelijke voordelen en ondersteuning voor jouw welzijn:
Als Software Developer kun je bij dit bedrijf rekenen op aantrekkelijke voordelen, waaronder een marktconform salaris tot €4.500,- per maand op basis van een fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 30 verlofdagen per jaar. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen hardware te kiezen en er wordt zelfs ondersteuning geboden voor jouw persoonlijk welzijn, zoals een bijdrage voor sportactiviteiten. Bovendien zijn er volop kansen om je verder te specialiseren en te ontwikkelen binnen de organisatie.

Gevraagd

Bij dit bedrijf kun je je tanden zetten in diverse softwareprojecten, variërend van projecten in de gezondheidszorg tot voorraadbeheer. Ook werk je samen met je collega's aan op maat gemaakte Android-apps. Het werken met PHP/Symfony als basis en Vue.js aan het front-end staat centraal, maar als je liever met andere technologieën werkt, is dat zeker bespreekbaar. Flexibele werktijden geven je bovendien de vrijheid om je werkdag aan te passen aan jouw behoeften.

Aanbod

Als onderdeel van een klein team van vijf Developers, inclusief de eigenaar, kom je terecht in een omgeving waar weinig tot geen hiërarchie heerst. Hier draait alles om hoogwaardige hardware en ruimte om te ontspannen met voorzieningen zoals een koffiebar, pooltafel, games en loungehoek. De informele en gezellige sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis zult voelen. Een kennismaking met de manager en het team wordt dan ook van harte aanbevolen om een goed beeld te krijgen van de bedrijfscultuur.

Geïnteresseerd?
Solliciteer direct via de website en verwacht binnen een werkdag een reactie. Bij dit bedrijf draait het niet alleen om het werk, maar ook om het creëren van een werkomgeving waar jij je als medewerker gewaardeerd voelt ;-)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in