+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

PHP Backend Developer | SaaS-oplossingen & Apps Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.500 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Deze organisatie staat bekend om haar expertise in het leveren van hoogwaardige SaaS-oplossingen, online platformen en apps. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veld, zijn ze op zoek naar een PHP Developer die graag bijdraagt aan op maat gemaakte oplossingen voor verschillende branches. Maar hoe ziet het dagelijkse leven eruit bij dit bedrijf?

Een Dynamisch Team
Je stapt binnen bij een organisatie met ongeveer 50 FTE's, waar het IT-team uit meer dan 10 developers bestaat. Samen werken jullie aan het verbeteren van platforms en ondersteunen elkaar door middel van pull requests, code reviews en pair programming. Of het nu gaat om een geavanceerd e-commerceplatform, een intuïtieve mobiele app of een schaalbaar SaaS-platform, je hebt de vrijheid om zo betrokken te zijn als je zelf wilt. Bovendien bieden ze hybride werkopties en flexibele werktijden, waardoor je niet langer vastzit aan de traditionele piekuren. Klinkt dat niet als een ideale setting?

Gevraagd

Jouw Rol in Maatwerk Oplossingen
Als PHP Developer bedenk je op maat gemaakte oplossingen voor verschillende cases. Bijvoorbeeld, je werkt aan een communicatieplatform dat organisaties helpt om hun interne communicatie te stroomlijnen en te verbeteren. Dit platform bundelt alle communicatie, informatie en processen op één gebruiksvriendelijke plek, 24/7 toegankelijk via elk apparaat.

Ze zoeken iemand met ervaring in Vanilla PHP, Node.js, HTML5, CSS, Javascript, Vue, RESTful APIs, OOP, JSON, MySQL-databases, SCRUM/Agile, CI/CD, Unit tests, Integration tests en End-to-End tests, Git/Github, Docker, Azure en private cloud.


Aanbod

Wat Mag Je Verwachten?
Met een salaris tot €4500 op basis van fulltime, afhankelijk van jouw skills en ervaring, krijg je de kans om te werken in een team met meer dan 20 jaar ervaring, waar je elke dag kunt groeien. Daarnaast bieden ze reiskostenvergoeding, bonussen, 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld, dagelijks verzorgde lunch, hoogwaardige apparatuur, een geweldige werksfeer met leuke activiteiten, en de kans om te werken in een internationale setting met collega's van over de hele wereld.

Er is genoeg ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus waar wacht je nog op? Kom eens langs en ervaar het zelf!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in