+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.

Backend Developer | PHP, Laravel Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Je hebt waarschijnlijk de zee van IT-vacatures opgemerkt, toch? Vraag je je ooit af waarom de vacatureteksten zo verdraaid vergelijkbaar zijn en nauwelijks het oppervlak krabben? En hoe onderscheid je ze eigenlijk van elkaar? Daar komen wij, als Dexter, in beeld. Ons doel is nieuwe relaties en klanten opbouwen, allemaal o.b.v. jouw voorkeuren bij het zoeken naar een baan.

Ben je op zoek naar een backend web-rol met Laravel in de e-commerce sector binnen een specifieke regio? Of ben je meer geïnteresseerd in full-stack app-ontwikkeling binnen een klein team? Wat je voorkeur ook is, wij zijn er voor je. We presenteren je niet alleen een beschikbare baan van een bestaande klant van ons; onze aanpak is anders. Wij vormen ook nieuwe klanten afgestemd op jouw individuele eisen. Klaar voor een onconventionele aanpak?


Gevraagd

Waar ga je werken?
Het bedrijf waar je uiteindelijk bij terechtkomt, hangt echt af van waar je naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar een grote internationale onderneming, dan zullen we daar onze inspanningen op richten. Maar als je de voorkeur geeft aan een bepaalde setting, werken in een klein team en vasthouden aan een specifieke locatie en IT-framework, dan zullen we ons daarop richten. In plaats van je meteen te overladen met een hoop matige keuzes, zullen we wat meer tijd nemen nieuwe opties voor je te creëren. Op die manier, wanneer we je een optie bieden, is de kans groter dat zij goed bij je passen, omdat we ons hebben gericht op jouw voorkeuren. Hoe klinkt dat?

Wat ga je doen?
In wezen hangt de richting die je zult nemen grotendeels af van welke van onze aangeboden opties jouw interesse heeft gewekt. Als je enthousiast bent over hands-on coderen met een specifieke stack, zoals LAMP, dan is dat precies waar je je inspanningen op zult richten. Aan de andere kant, als je streeft naar een leidinggevende rol waarbij je junior ontwikkelaars begeleidt, zullen we je naar die mogelijkheden leiden, zodat je die vaardigheden kunt verfijnen. Er is geen one-size-fits-all antwoord op deze vraag - het komt uiteindelijk neer op jouw voorkeuren en aspiraties. De vraag is dan, wat wil JIJ gaan doen?

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar iemand die open staat om met ons te brainstormen over hun wensen. Iemand die gelooft in onze bekwaamheid en effectief kan communiceren wat voor hen het belangrijkst is. Iemand met de motivatie en bereidheid om hun bestaande vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, en die natuurlijk een oprechte passie heeft voor ontwikkeling. Het is een eenvoudig proces, geloof me. Door open dialoog, hebben we al veel ontwikkelaars geholpen bij het vinden van banen die passen bij hun specifieke behoeften en wensen.

Wat kan je verwachten?
  • Een salaris binnen een eerder besproken salarisrange. Het is waarschijnlijk dat je je salarisverwachtingen moet rechtvaardigen via een evaluatie of technisch interview met onze contactpersoon bij het bedrijf.
  • Standaard arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
  • Als een pensioenregeling belangrijk voor je is, zullen we ons best doen om aan die voorkeur tegemoet te komen.
  • Wat je kunt verwachten, hangt grotendeels af van wat je ons communiceert dat je zoekt.
  • Ten slotte, het meest uitdagende aspect van ons werk is om met mensen te werken. We kunnen niet altijd 100% aan je verwachtingen voldoen, maar we zijn toegewijd om een ​​gemeenschappelijk terrein te vinden, zodat je uiteindelijk een baan vindt die zowel professionele als persoonlijke voldoening biedt, precies waar je naar op zoek bent.


Aanbod

Hoe nu verder?
Als je geïnteresseerd bent, stuur ons je CV via het sollicitatieproces. Zodra we het hebben ontvangen, nemen we binnen een dag contact met je op om te praten over waar je naartoe wilt. Idealiter geven we de voorkeur aan een telefoongesprek om aannames en misverstanden te vermijden. Voel je vrij om me te bellen op 010-7987557 of e-mail me via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en om te horen wat je van deze aanpak vindt!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in