+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Werkvoorbereider wegenbouw Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Of het nu gaat om een aanpassing aan een straat in hartje Assen of een provinciale weg die in NoordOost-Nederland grenst aan Duitsland: jij zorgt dat alle materialen tijdig besteld zijn. Van het juiste asfaltmengsel tot prullenbakken en van gebakken klinkers tot rioolmaterialen. Je onderhandelt met leveranciers, bepaalt aan de hand van civieltechnische tekeningen welke materialen je moet bestellen en voert gegevens in via de SAP-software. Ook stel je documenten op zoals inkoopopdrachten en keurings- en werkplannen.

Afhankelijk van de omvang, werk je soms aan wel vijf projecten tegelijkertijd. Dit doe je grotendeels vanuit ons kantoor in Hoogeveen en regelmatig ook vanuit een bouwkeet op de projectlocatie. Iets wat jouw projectteam overigens erg op prijs stelt. Betrokkenheid bij het project vinden we namelijk erg belangrijk. Zo komt het ook voor dat je de uitvoerder ondersteunt bij het opstellen van meer- en minderwerk of andere administratieve taken. Ook draag je bij aan omgevingsmanagement, bijvoorbeeld door bewoners of bedrijven in de omgeving te informeren over een project. Je werkt nauw samen met de calculator, projectleider en uitvoerder en ontzorgt hen waar mogelijk. Ook fijn: als werkvoorbereider krijg je veel vrijheid om je eigen tijd in te delen én zijn er doorgroeimogelijkheden als jij dat wilt.

Samen zijn we één

Jij gaat aan de slag voor het regiokantoor van regio NoordOostMidden in Hoogeveen. Hier werk je samen met een collega werkvoorbereider, calculatoren en projectleiders. Daarnaast werk je samen met je projectteam. Dit team kan bij ieder project een andere samenstelling hebben, maar we streven ernaar om alle kennis binnen een bepaald gebied bij elkaar te houden. Ons werkgebied is behoorlijk groot, wat maakt dat we met de mooiste projecten aan de slag kunnen. Waar je ook komt: de werksfeer is goed. Dat vinden we belangrijk. We kijken naar elkaar om, helpen elkaar en zoeken elkaar regelmatig op.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!

Dit bieden wij jou

  • Een contract voor bepaalde tijd, met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een goed salaris.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: je krijgt veel vrijheid om je werktijden zelf in te vullen.
  • Een smartphone, laptop en auto van de zaak. Of een mobiliteitsbudget in plaats van een auto.

Dit ben jij

Prioriteren gaat je goed af, ook als je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je voelt je betrokken bij het projectteam, neemt je verantwoordelijkheid en vindt samenwerken belangrijk. Sociaal en behulpzaam als je bent, weet jij de verbinding te maken met je collega’s. Je werkt hard, maar bent absoluut niet vies van een geintje op zijn tijd. Verder heb je:

  • Minimaal mbo-niveau.
  • Minimaal drie jaar ervaring als werkvoorbereider in de wegenbouw.
  • Basiskennis van Microsoft Office (Project en Excel) en Adobe Acrobat (pdf’s maken).
  • Bij voorkeur kennis van AutoCAD.
Solliciteer

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in