+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Medewerker afval Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 5 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid in de regio Groningen/Hoogeveen of Heerenveen? Wij bij Renewi Ecosmart hebben een mooie functie voor een medewerker afval voor vijf uur per week. Jij neemt de leiding in het legen en afvoeren van afvalbakken, zorgt ervoor dat de voorraad helemaal in orde is en je brengt mensen op de hoogte over de juiste afvalverwerking. Jouw werkdag als medewerker afval is nooit hetzelfde. De ene dag ben je bezig met een grote afvalinzameling en de volgende dag met het onderhouden van de voorraad. Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid serieus. Dit houdt in dat wij op jou kunnen op rekenen! Klinkt dit als de perfecte vacature voor jou? Wacht niet langer, solliciteer direct bij Renewi Ecosmart en aanvaard de uitdaging deze wereld duurzamer te maken, en dat terwijl je bijdraagt aan een schonere stad.

Wij bieden:

Wij bieden Bij Renewi Ecosmart in Hoogeveen hebben we een spannende vacature open! Je gaat aan het werk bij een kantoorpand van Renewi zelf en kan ook gecombineerd worden met een kantoorpand van de Rabobank in Groningen of Heerenveen. Wil jij deel uitmaken van ons team als medewerker afval voor vijf uur per week met een salaris van €13,27 bruto per uur? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leegmaken en afvoeren van afvalbakken, het organiseren van de voorraad en mensen up-to-date houden. Als kers op de taart geniet je van uitstekende doorgroeimogelijkheden. Bij Renewi zijn we ons ervan bewust dat een goede balans tussen werk en privé essentieel is, dus hebben we maatregelen getroffen om dit te ondersteunen. We bieden daarnaast gratis parkeergelegenheid en veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid. Dus, ben jij de proactieve en zelfstandige collega die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Wij kijken uit naar je inzet en bijdrage aan een schoon en duurzaam milieu. We streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving en houden ons aan de Algemene Wet Gelijke Behandeling. Belangrijke aandachtspunten: - Kilometervergoeding - Vergoeding voor reistijd (auto, bus, trein, fiets etc.) - Werk-werk = 0,32 cent - Woon-werk = 0,23 cent vanaf 7,5 km - Werkdagen: 5 dagen per week - Flexibele werktijden

Wij vragen:

Wij vragen Ben jij een harde werker en wil je bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij zoeken iemand met aanpakkersmentaliteit en een goede fysieke gesteldheid. Bij voorkeur beschik jij over: - Ervaring in de schoonmaak of afval is een pré;
- Gemotiveerd;
- Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Waar ga je werken:

Internationale afvaldienstverlener die werkzaam is in Europese landen. Zij zijn specialist in het inzamelen, overslaan, recyclen en verwerken van alle soorten afval en hebben ongeveer 6.500 medewerkers in dienst. Renewi Ecosmart gaat afval tegen! Dit doen ze door bij bedrijven op kantoor en openbare ruimtes slimme en geavanceerde methodes in te zetten om zo het afval om te zetten in grondstoffen voor nieuwe producten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in