+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Operator 2-ploegen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je graag werken met rubber? Dan is de baan van Rubberbewerker perfect voor jou! Je leert bij ons alles over het slijpen, frezen en opschuren van rubber. Ook hoe je machines goed gebruikt en kwaliteit controleert. We bieden een goed salaris, extra geld voor werken in ploegen, en een vergoeding voor reiskosten. Dit werk geeft je de kans om voor langere tijd met ons samen te werken. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Lever jij graag een bijdrage aan de productie en heb je interesse in het werken met technieken? Start dan als Rubberbewerker bij ons bedrijf in Hoogeveen! De perfecte baan voor de techniekliefhebber. Wij tillen je technische kennis binnen no time naar een hoger niveau! Je wordt bij ons verantwoordelijk voor diverse interessante taken. Denk hierbij aan het slijpen, frezen en opschuren van rubberen walsbekleding. Je leert hoe je de machines goed instelt, bedient en hoe je kwaliteitscontroles uitvoert. Het werkrooster bestaat uit een tweewekelijks roulerend systeem. Het betekent dat je de ene week werkt van 06:30 - 15:00 uur en de andere week van 15:00 - 23:30 uur.

Wij bieden:

Ons bedrijf bestaat al jaren, en met die ervaring kiezen wij voor kwaliteit! Je gaat samenwerken met ongeveer 40 andere medewerkers in de productiehal. Interne training zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van het proces binnen onze verschillende afdelingen. Voordelen die je mag verwachten zijn: - Een competitief salaris op basis van je werkervaring en motivatie;
- 14% toeslag voor het werken in twee ploegen;
- Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
- Een baan met perspectief op langdurige samenwerking.

Wij vragen:

Voor deze functie zoeken wij iemand met een technische affiniteit. Het kunnen lezen van technische tekeningen (2D) is een extra voordeel voor deze job. Wij zoeken rustige en nauwkeurige werknemers die bereid zijn om stap voor stap meer te leren in de praktijk.

Waar ga je werken:

Ons bedrijf is een producent van verschillende rubberproducten. Al meer dan 85 jaar zijn wij actief en gevestigd in Hoogeveen. De wereld van rubber is immens en wij nodigen je uit om deze wereld te ontdekken! Heb jij zin in deze uitdaging in de rubberindustrie? Solliciteer dan nu als Rubberbewerker en tillen we je technische vaardigheden naar een hoger niveau!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in