+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Horst.
Laad meer vacatures

Timmerman Horst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Betreed het vakgebied van timmerman of timmervrouw en kies tussen dagelijks onderhoud of het boeiende werk van renovatie. Gebruik je vaardigheden om huurwoningen te laten schitteren.


Ben jij het?

Heb je ervaring als timmerman of servicemonteur en mogelijk een relevante opleiding afgerond? De bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren is cruciaal. Goede communicatie met diverse bewoners en heldere uitleg van je werkzaamheden zijn jouw sterke punten. Zelfstandig reizen naar projectlocaties en het bezitten van een VCA-certificaat (of de bereidheid om deze via ons te behalen of te vernieuwen) zijn vereisten.


Wat wij bieden

Samen stellen we een passend salaris vast op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden, dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens de regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Elk gewerkt uur levert punten op die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Daarnaast nodigen we je uit voor onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, en bieden we kosteloze cursussen aan voor verdere vakontwikkeling!


Waar jij werkt

Faber zoekt als vakkracht voor jou naar een werkplek die perfect bij je past, op projecten die aansluiten bij je wensen en vaardigheden. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We zijn beschikbaar voor al je vragen en zorgen. Ontdek samen met ons wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in