+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Timmerman Houtrotreparatie Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Samen met je team voer je dagelijks reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit voor diverse vaste opdrachtgevers. Als timmerman met specialisatie in houtrotreparatie, focus je op hoogwaardig werk aan duurzame gevelelementen, waarbij je kunt vertrouwen op alle benodigde materialen en middelen.


Ben jij het?

Als ervaren timmerman met deskundigheid in houtrotreparatie kun je zelfstandig werken, maar werk je ook graag samen met collega's. Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid voor je werk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, richting collega's en klanten.


Wat wij bieden

Samen stellen we jouw salaris vast op basis van kennis, ervaring en persoonlijke voorkeuren. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen via de pensioensregeling BPF Bouw. Bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Bij ons staat persoonlijke ondersteuning voor vakmensen centraal. We houden regelmatig contact om je welzijn te bespreken. Onze lijnen staan dagelijks open voor al je vragen, en twee keer per jaar ben je van harte welkom voor een cursus om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met je collega's bij Faber, uit naar je aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Onze opdrachtgever is al bijna 55 jaar trots op hun vakmensen die gezamenlijk prachtige projecten realiseren voor diverse opdrachtgevers. Als organisatie stimuleren ze voortdurende groei en ontwikkeling bij hun vakmensen. Ze beschikken over een uitgebreid team van specialisten die graag samenwerken, leren en successen vieren. Neem contact met ons op als je jezelf hier aan de slag ziet gaan of als je graag meer wilt horen over andere mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in