+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Timmerman Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Begin je loopbaan als timmerman of timmervrouw in dagelijks onderhoud, of geef de voorkeur aan renovatiewerk? Zet je vaardigheden in om huurwoningen te laten stralen.


Ben jij het?

Heb je ervaring als timmerman of timmervrouw, mogelijk met een afgeronde opleiding? Wees bereid om nieuwe vaardigheden aan te leren. Je kunt effectief communiceren met diverse bewoners en legt graag uit wat je doet. Zelfstandig kunnen reizen naar projectlocaties en het bezit van een VCA-certificaat (of bereidheid om deze via ons te behalen of vernieuwen) zijn vereist.


Wat wij bieden

Samen stellen we een passend salaris vast op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden, dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens de regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar dat je met plezier langdurig bij de opdrachtgever werkt. Met elk gewerkt uur verdien je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Je bent ook uitgenodigd voor onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, en we bieden kosteloze cursussen aan voor verdere professionele ontwikkeling!


Waar jij werkt

Faber zal als vakkracht een geschikte werkplek voor je vinden waar je lange tijd aan projecten kunt werken die het beste bij je passen. We onderhouden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat. We staan altijd klaar voor al je vragen en zorgen. Aarzel niet om samen met ons de diverse mogelijkheden te verkennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in