+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
Laad meer vacatures

IT Business Analist - Lowcode Platformen Houten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 6.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Voor een tech bedrijf/dienstverlener ben ik op zoek naar een ervaren IT Business Analist met minimaal twee jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je reeds gewerkt in lowcode of software development omgevingen.

Ze helpen diverse bedrijven met het oplossen van hun IT vraagstukken. Ze zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van op maat gemaakte IT-oplossingen voor hun klanten. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën en tools, waaronder Thinkwise, PowerApps, OutSystems en Mendix, om hun klanten te helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en het realiseren van hun digitale transformatie. De organisatie streeft naar langdurige klantrelaties waardoor ze een heel divers klantenportefeuille hebben opgebouwd. De organisatie is een middelgrote organisatie en telt op dit moment zo’n 40 medewerkers.

Het team is een gezonde mix van jong en oud die elkaar samen naar een hoger niveau tillen. Ze hechten bij deze organisatie waarde aan teambuilding, klantgerichtheid en een open en fijne werksfeer.

Als IT Business Analist ben je verantwoordelijk voor het begrijpen van de behoeften van de klanten en het vertalen van deze behoeften naar IT-oplossingen met behulp van lowcode platformen zoals Thinkwise, PowerApps, OutSystems en Mendix. Je werkt nauw samen met zowel de klanten als het ontwikkelingsteam om ervoor te zorgen dat de oplossingen voldoen aan de verwachtingen en de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Je speelt een cruciale rol in het identificeren van kansen voor procesoptimalisatie en automatisering.

Je zult samenwerken met klanten om hun behoeften en wensen te begrijpen. Daarbij het analyseren van bedrijfsprocessen en identificeren van mogelijkheden voor verbetering en automatisering. Naast de analyse zul je deze ook verwerken in dashboards, waarbij je gebruik maakt van PowerBI of Tableau om deze goed inzichtelijk te presenteren. Vervolgens ondersteun je bij de implementatie van de oplossing.


Gevraagd profiel:

- Minimaal een bacheloropleiding in informatica, bedrijfskunde of een vergelijkbare richting.
- Ervaring met lowcode of software development is een pré.
- Uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.
- Sterke communicatievaardigheden en vermogen om effectief met klanten en ontwikkelaars te communiceren.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Arbeidsvoorwaarden:

De organisatie geeft veel om haar werknemers. Zo is het voor deze functie ook mogelijk om 32 uur te werken, om de work-life balans te behouden. Je werkt deels intern en deels bij de klant. Je ontvangt een goed salaris afhankelijk van ervaring (3.500 - 6.500 euro bruto per maand) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, bonus en opleidingsbudget. 

Solliciteren kan door contact op te nemen met Patrick Beyer door het sturen van jouw cv + bij voorkeur een korte motivatie.
Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in