+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Flex medewerker, joure Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 - € 17,07 p/u

Vacatureomschrijving

Flex Medewerker gezocht, in de omgeving van Joure

Ben jij flexibel en vind je het leuk om op verschillende locaties te werken? Woon je in de omgeving van Joure en ben je 10 tot 32 uur per weer beschikbaar? Dan ben je op de juiste plek! Lees snel verder.

Voor in de omgeving van Joure zijn wij opzoek naar een medewerker clean team. Het bedrijf staat sterk in het reinigen, onderhouden en renoveren van diverse omgevingen waar ze verschillende werkzaamheden uitvoeren. Hier werken meer dan 150 medewerkers mee aan een vooruitstrevend bedrijf wat zich nog elke dag aan het ontwikkelen is. Dit willen ze ook voor jou, je kunnen ontwikkelen binnen een bedrijf. Ze hanteren hier een actief opleidingsbeleid voor vaste en flexibele medewerkers.

Je werkt binnen het flex team. Dit houdt in dat je inzetbaar bent op verschillende locaties. Het kan voorkomen dat je alleen naar locatie gaat, maar in de meeste gevallen ga je met collega’s samen aan het werk. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het juist zo leuk. Je werkzaamheden zullen in de meeste gevallen wel hetzelfde blijven. Je zorg ervoor dat je de ruimte(s) stofzuigt en dweilt, tafels en stoelen afneemt, prullenbakken leegt, toiletten schoon maakt en voorziet van toiletpapier, zeep en handdoekjes en verder andere oppervlakken schoonmaakt. Je hebt oog voor detail en bent klantgericht aan het werk. Spreekt dit jou aan en zie je jezelf werken binnen een flexibel team? Reageer dan snel op deze vacature.

Gevraagd

Wat wij vragen
  • In het bezit van een B-rijbewijs;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Wat wij bieden
  • Een salaris conform schoonmaak cao; tussen de €13,42 en €17,07 bruto per uur. Uiteraard afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Kans op vaste aanstelling;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.


Aanbod

Over BEE-Flexx
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis, volgens ons is dat door mensen als mensen te zien. Ons doel is zoveel mogelijk mensen die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. We houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten.

We zien jouw periode bij ons als een Journey. Samen maken we een reis van werk zoeken, opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook elke dag, want zeg nou eens eerlijk ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top! Reageer gauw via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met telefoon nummer: 050-7001908.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in