+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Docent Voortgezet Onderwijs Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.001 - € 5.329 p/m
  • 13e maand, Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Over de functie

Bereid je voor op een nieuwe maandag vol passie, inspiratie en impact! Ben jij die gedreven docent voortgezet onderwijs die klaar is om jonge talenten te begeleiden en te vormen in het voortgezet onderwijs? Maak deel uit van ons dynamische team en geef jouw carrière een boost vol uitdaging en groeikansen. Lees verder en ontdek waarom Maandag® dé plek is waar jouw onderwijsambities tot bloei komen. 💶 €3.001 - €5.329 en een 13e maand.

Voor diverse onderwijsinstellingen in Friesland en omgeving, ben ik namens Maandag® op zoek naar 1e en 2e graad bevoegde en gepassioneerde docenten voortgezet onderwijs voor het nieuwe schooljaar. In mijn werk als recruiter kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden bij Maandag® en ga ik samen met jou op zoek naar een passende en leuke werkplek voor het nieuwe schooljaar (2023-2024). Je krijgt bij ons de mogelijkheid flexibel te werken met zekerheid van een (vast) dienstverband. Je komt te werken in leuk team vol gepassioneerde docenten! Naast al het harde werken is er bij ons ook ruimte voor ontspanning. Wij organiseren daarom leuke uitjes en borrels voor onze onderwijsprofessionals.

Sta jij te springen om jouw liefde voor een vak als docent voortgezet onderwijs op een enthousiaste manier over te brengen aan de leerlingen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als docent voortgezet onderwijs heb je uiteraard een ontzettend grote passie voor het vak docentschap en vind je het ontzettend belangrijk om deze leerlingen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en klaar te stomen voor het volwassen leven. Je bent enthousiast en het lijkt je leuk om aan verschillende niveaus les te geven en nieuwe ervaringen op te doen. Je weet je pedagogische en didactische vaardigheden goed af te wisselen en je vindt het een uitdaging om verschillende lesmethodes en onderwijssystemen eigen te maken. 

Voel jij je na het lezen van deze omschrijving aangesproken als docent voortgezet onderwijs voor Maandag® dan kom ik graag met je in contact. Samen met jou ga ik dan kijken naar de mogelijkheden en misschien maak jouw onderwijsdromen waar!

Als docent voortgezet onderwijs bij Maandag® is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en aan een nieuwe omgeving kunt wennen. Je weet je wegwijs te maken binnen een school en durft vragen te stellen aan je nieuwe collega’s.

En verder:

  • De woorden flexibel, energiek en geduldig beschrijven jou het beste.

Wat biedt Maandag® jou?

  • Een (tijdelijk of vast) dienstverband bij Maandag®;
  • Wij bieden een salaris tussen €3001 en €5329
  • Een 13e maand;
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,21 per kilometer. Een leaseauto (privé te rijden) behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelingen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy;
  • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden
Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het trotse bezit van een eerste-of tweedegraads bevoegdheid of bent student in opleiding met de nodige stage ervaring.
  • Je hebt stage-of werkervaring als docent
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden
  • Beschikbaar voor 0,4 fte - 1,0 fte (uren zijn bespreekbaar)
  • Je bent niet bang voor afwisseling en uitdaging!

Kortom: jouw werkgeluk als docent staat voor ons centraal!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ik kijk uit naar jouw sollicitatie!


Over het bedrijf

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Voortgezet Onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in