+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Nooit-uitgeleerde leerkracht omgeving Friesland gezocht! Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13e maand, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Leerkrachten zijn nooit uitgeleerd. Jij toch ook niet? Je hebt al zo'n vijf jaar ervaring voor de klas, maar je hebt de indruk dat je jezelf verder wilt ontwikkelen. Is dit binnen jouw huidige stichting niet goed mogelijk? Dan hebben wij iets voor je: ons 'ervaren Talentprogramma'!

Binnen dit programma kun jij je mét een vast contract verder ontwikkelen en specialiseren binnen het onderwijs. Hoe? Dat vertellen we je in deze vacature!


Functie informatie

Roler is dé specialist op het gebied van loopbaancoaching voor het primair & voortgezet onderwijs én het mbo. Wij willen jou als vakbekwame leerkracht graag meer vertellen over ons 'ervaren Talentprogramma', heb je even?

In dit ervaren Talentprogramma zit namelijk een selecte groep onderwijzers die wij de mogelijkheid bieden om verschillende scholen en onderwijsconcepten te ontdekken én om je verder te specialiseren in het onderwijs. Mét een vast contract. Goede combi, toch?

"Hoe ga ik dan in 'korte' tijd zoveel ervaring opdoen?!" Nou, aan de hand van langdurige invalopdrachten.

Voor deze langdurige invalopdrachten heb jij de keuze om te werken op één of juist meerdere scholen. Wij werken samen met scholen door heel Nederland, daarom is er altijd een school bij jou in de buurt. Vanuit jouw interesses zoeken wij een school en opdracht die daar het best bij aansluit.

Bij langdurige invalopdrachten kun je denken aan zwangerschapsverloven, ziekte of een tijdelijke plek in de formatie. Deze opdrachten variëren van drie maanden tot een heel schooljaar. Je wordt ’s ochtends dus niet uit je bed gebeld, maar je weet ruim van tevoren waar je aan toe bent. Zo heb je de tijd om een band met jouw leerlingen op te bouwen! Je leert, afgaande op jouw interesses, diverse werkplekken kennen. Dit zorgt ervoor dat jij een beter en realistischer beeld krijgt van wat er speelt in het onderwijs.

"Maar, wat is jullie rol hierin?" Leuk dat je 't vraagt! Vanuit Roler staat er namelijk een persoonlijke onderwijsadviseur voor je klaar; die zorgt voor begeleiding op maat en spart met jou over jouw ontwikkeling. Met begeleiding op maat bedoelen we ook écht op maat: samen met je onderwijsadviseur maak je namelijk van te voren een plan van aanpak. Door onder andere klassenbezoeken (zoveel als jij wilt!), belletjes, intervisiemomenten en masterclasses (zoals pedagogiek) kun jij je als vakbekwame leerkracht verder specialiseren. Goed om te weten: deze onderwijsadviseur heeft 10 jaar voor de klas gestaan én is schoolopleider geweest! Zij weet dus zeker van wanten.

Kortom: het ervaren Talentprogramma van Roler biedt jou de kans om je in een relatief korte periode verder te specialiseren in het onderwijs. En je staat er niet alleen voor! Dat is niet alleen waardevol, maar ook uniek!


Wat wij vragen

✓ Je bent in het bezit van een (academisch) pabo-diploma; ✓ Je bent een leerkracht met minimaal 5 jaar werkervaring; ✓ Je wilt je graag blijven uitdagen en ontwikkelen als leerkracht.


Wat wij bieden

Naast de zekerheid van een vast contract en een diversiteit aan werkplekken op interim basis, bieden wij:

✓ Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao primair onderwijs (dit is inclusief 13e maand, vakantiegeld en dag van de leerkracht); ✓ Persoonlijke begeleiding en coaching; ✓ Een opleidingsbudget van € 2500,- per schooljaar; ✓ Toegang tot onze online leeromgeving KlasMastr; ✓ Een inspirerende studiereis naar onderwijswalhalla Finland; ✓ Een OV-jaarkaart en/of kilometervergoeding.


Sollicitatieproces

Wanneer je nieuwsgierig bent naar deze kans, wat haast niet anders kan, mag je contact opnemen met Nick Jonkman. Dit kun je doen door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag ook bellen of een WhatsApp-berichtje sturen naar 06 26 22 27 52.

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Zwolle of, als je wat ver moet reizen, via MS-Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we onze partnerbesturen en- scholen blij kunnen maken met jou als leerkracht. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je appje, mailtje of belletje graag tegemoet.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in