+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kaatsheuvel.
Laad meer vacatures

Meewerkstage Team Lead Eerstelijns Onderhoud Kaatsheuvel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Efteling

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de magie van de Efteling met een unieke meewerkstage waarbij je de kans krijgt om van echte professionals te leren. Ontwikkel je vaardigheden in een omgeving en draag bij aan de gastbeleving van het park. Geniet van secundaire voordelen zoals een stagevergoeding, gratis toegang tot het park, en reiskostenvergoeding. Ontdek ook de mogelijkheden voor toekomstige (bij)banen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Uren: 38 uur

Werk mee aan de verwondering!

Volg jij een Managementopleiding, zoek je een leuke meewerkstage en ben je bereid om nog veel te leren? Dan zoeken wij jou! 

Een nogal bijzondere stage
Een stage bij de Efteling geeft jou de kans om een kijkje te nemen in de keuken van de meest unieke werkplek van Nederland. Ontwikkel je competenties en leer kennis en vaardigheden toepassen in de praktijk. Zolang jij bereid bent om te leren en je handen uit de mouwen te steken, bieden wij jou de handvatten om erachter te komen wat jij écht leuk vindt.
 

Jouw werkplek 
Het team Eerstelijns Onderhoud is maakt onderdeel uit van Attracties, Entree & Entertainment. Dit team neemt het routinematige (technisch) onderhoud over van alle Team Leads binnen de Business Unit Park. Er wordt nauw samengewerkt met de afdelingen Uitvoering, Planning & Beheer, Veiligheid en Projecten om indirect bij te dragen aan de gastbeleving. Uiteindelijk draagt de afdeling bij aan een schone, mooie en veilige exploitatie van het park. 

De afdeling is het aanspreekpunt en sparringpartner voor de stakeholders m.b.t. de projecten voor het (eerstelijns) onderhoud.

Er is meer
-    Een stage bij de Efteling betekent de uitgelezen kans om te leren van echte professionals. Indien nodig is er ruimte voor een opdracht vanuit school.
-    Ben jij nieuwsgierig naar wat de Efteling nog meer te bieden heeft? Geen probleem! Je bent tijdens je stage meer dan welkom om ook eens een dagje mee te kijken op een andere afdeling.
-    Wist je dat wij naast stages ook super leuke (bij)banen aanbieden voor na je stage? 
-    Je ontvangt een stagevergoeding van €350 per maand op basis van 38 uur.
-    Gratis toegang tot het park.
-    Je ontvangt reiskostenvergoeding. 

Iets voor jou? 
Ben jij klaar voor een bijzondere meewerkstage vanaf september? Volg je een Managementopleiding op hbo niveau? Kun jij de Efteling binnen maximaal 60 minuten zelfstandig bereiken? Twijfel dan niet en solliciteer direct! We nodigen je uit om uiterlijk op 7 mei te reageren. En fijn als je in je brief vermeld of je in het bezit bent van een VCA-diploma.
 

Heb je nog vragen over deze stage? Neem dan gerust contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Via dit emailadres zijn wij enkel bereikbaar voor al jouw vragen over deze vacature. Solliciteren doe je via de ‘solliciteer direct’ button.
 

Wij verheugen ons op jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in