+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kaatsheuvel.
Laad meer vacatures

Een magische baan bij de Efteling! Kaatsheuvel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Skanna Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de betoverende wereld van de Efteling en word deel van ons horecateam. Hier wacht je een unieke kans om in een magische omgeving te werken. Elke dag is anders, vol avontuur en sprookjes. Je helpt gasten, werkt in verschillende functies en maakt deel uit van een hecht team. Geen ervaring nodig, we leren je alles. Na het hoogseizoen helpen we je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Sluit je aan en maak deel uit van iets speciaals! Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Efteling Vacatures bij Skanna Horeca Uitzendbureau

De Efteling, gelegen in Kaatsheuvel, is een van de meest geliefde en betoverende attractieparken ter wereld. Met zijn sprookjesachtige sfeer, adembenemende attracties en magische ervaringen trekt de Efteling jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Het park biedt niet alleen fantastische attracties en shows, maar ook een breed scala aan horecagelegenheden, variërend van gezellige restaurants tot sfeervolle cafés en bars. Als onderdeel van het horecateam van de Efteling krijg je de kans om deel uit te maken van deze unieke en betoverende omgeving en bij te dragen aan de onvergetelijke ervaringen van onze gasten. Bekijk hieronder oze Efteling Vacatures,


Efteling Vacatures: Horecamedewerker

Locatie: Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Startdatum: Juli

Duur: Tot het einde van het hoogseizoen


Functieomschrijving Efteling Vacatures:

Als horecamedewerker bij de Efteling ben je verantwoordelijk voor het leveren van uitstekende service aan onze gasten in zowel het attractiepark als het hotel. Jouw taken omvatten onder meer:

  • Verwelkomen van gasten en hen begeleiden naar hun tafels.
  • Opnemen van bestellingen en zorgen voor een vlotte en vriendelijke bediening.
  • Assisteren bij het bereiden en serveren van gerechten en drankjes.
  • Zorgdragen voor een schone en georganiseerde werkomgeving.
  • Bijdragen aan een gastvrije en magische sfeer die kenmerkend is voor de Efteling.
Over Skanna Horeca Uitzendbureau:

Skanna Horeca Uitzendbureau is een toonaangevende speler in de horecabranche, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig en gastvrij horecapersoneel aan diverse opdrachtgevers door het hele land. Met ons uitgebreide netwerk van ervaren en gemotiveerde medewerkers zijn we trots om ook samen te werken met de Efteling en bij te dragen aan de unieke beleving die het park biedt aan zijn gasten.


Waarom aanmelden voor Efteling vacatures?

Stel je voor: elke werkdag betreed je een wereld vol betovering en avontuur, waar sprookjes tot leven komen en gasten worden ondergedompeld in een magische ervaring. Als medewerker van de Efteling maak je deel uit van dit unieke universum, waar iedereen, van jong tot oud, zich kan laten meevoeren door de magie van het park.

In je rol als horecamedewerker bij de Efteling krijg je de kans om te werken in een diversiteit aan functies, variërend van bediening tot barwerk en meer. Je interactie met gasten speelt een cruciale rol in het creëren van onvergetelijke momenten voor hen. Maar werken bij de Efteling is meer dan alleen een baan; het is een kans om deel uit te maken van een hechte gemeenschap van gepassioneerde medewerkers. Samen vormen jullie een team dat streeft naar het verwezenlijken van de missie van de Efteling: het creëren van onvergetelijke herinneringen voor iedereen die het park bezoekt.

Kortom, Efteling vacatures zijn niet alleen een baan; het is een kans om deel uit te maken van een magische wereld en bij te dragen aan de onvergetelijke ervaringen van miljoenen gasten van over de hele wereld.


Wat wij bieden:

  • Een unieke kans om te werken in een van de meest betoverende attractieparken ter wereld.
  • Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.
  • Een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Wat wij vragen:

  • Ervaring in de horeca is een pré, maar niet vereist. We bieden training en begeleiding.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke, gastgerichte houding.
  • Flexibiliteit en bereidheid om in wisselende diensten te werken, inclusief weekenden en feestdagen.
  • Enthousiasme en teamgeest zijn essentieel!
Wat wij bieden na het hoogseizoen:

Na het hoogseizoen bij de Efteling eindigt, staan we bij Skanna Horeca Uitzendbureau klaar om je te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. We hebben een breed scala aan horecavacatures bij verschillende opdrachtgevers door het hele land. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de bediening, bar, keuken of als gastvrouw/-heer, wij hebben mogelijkheden voor jou. Je bent dus niet afhankelijk van deze efteling vacatures.

Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van een baan die past bij jouw vaardigheden, interesses en beschikbaarheid. We geloven in het bieden van kansen en mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, zodat je jouw carrière in de horeca verder kunt uitbouwen. Bij Skanna Horeca Uitzendbureau ben je meer dan alleen een werknemer; je bent onderdeel van onze familie en we streven ernaar om samen succesvol te zijn. Dus sluit je aan bij ons team en laat ons je helpen om jouw volgende carrièrestap te zetten!


Solliciteren:

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team en bij te dragen aan de magie van de Efteling? Solliciteer dan op onze Efteling Vacatures door het fornmulier hier onder in te vullen.

We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen jou graag binnenkort in ons team!

Op zoek naar iets anders? Check hier onze overige vacatures.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in