+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Backoffice medewerker Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat houdt de functie in?

Als Backofficemedewerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en administratie van het uitzendproces van de flexkrachten van Werkis. Je +70 collega Accountmanagers op de vestigingen van Werkis zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgever en de flexkracht. Zodra de flexkracht is gestart, draagt de Accountmanager het stokje aan jou over en start voor jou ook het werk.

Jij draagt de zorg over alle administratieve HR-processen voor de flexkracht die net aan zijn/haar nieuwe baan is begonnen. Een generalistische functie met een veelzijdig pakket. Denk hierbij aan het verwerken van de salarisadministratie, personeelsmutaties, urenregistratie, coördinatie van het verzuim, verloning en contractbeheer. Je coördineert het gehele proces. Dit doe je volgens alle relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche, zodat we voor alle labels door interne en externe audits komen. Maar bovenal doen we dit vanuit goed werkgeverschap. Gezien de voortdurend wisselende wet- en regelgeving, is geen dag, geen vraag en geen situatie hetzelfde. Je denkt dan ook voortdurend mee over projecten om het administratieve uitzendproces te optimaliseren.

Daarnaast fungeer je als deskundige, communicatieve schakel tussen je collega’s en instanties zoals het UWV en de arbodienst. Met jouw kennis en ervaring ben jij de vraagbaak en sparringpartner voor alle vragen en verzoeken vanuit je collega Accountmanagers. Je komt tot de kern van de vraag, zoekt de specifiek gevraagde informatie tot de bodem uit, analyseert de bijbehorende wet- en regelgeving, neemt eventueel contact op met de instanties en zorgt ervoor dat de juiste en gewenste informatie en documenten aan de desbetreffende persoon wordt teruggekoppeld.

Kortom; een communicatieve, analytische en administratieve uitdaging, waar je veel vaardigheden en kennis omgaande personeelszaken verder ontwikkelt. Daarnaast biedt deze functie jou alle vrijheid en verantwoordelijk om met jouw kennis en ervaring impact te maken op de efficiëntie en kwaliteit van de Backoffice processen om de hoogst haalbare dienstverlening te realiseren.

Waar kom je te werken?

Deze werkzaamheden voer je samen met je 2 Backoffice collega’s uit. Je bent hierbij nauw betrokken met je +70 collega Accountmanagers op de vestigingen. Dat is dan ook het leuke van deze functie, je werkt mét en vóór je collega’s. Dit zijn gedreven en enthousiaste collega’s die allen werken aan de visie; “Bij Werkis geloven we dat ieder mensen het verdient om passend werk te doen”. Om een omgeving te creëren waarbij onze collega’s de flexkrachten in hun kracht in hun loopbaan kunnen zetten, focussen we ons bij Werkis op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en het creëren van doorgroeikansen voor onze collega’s.

Daarnaast ondernemen we veel uitjes, kennissessies, meetings en events samen.


Wij bieden
  • Een salaris afhankelijk van relevante werkervaring tussen de €2400 en €3500 bruto per maand;
  • Focus op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. een op maat gemaakt trainings- en coachingsaanbod;
  • Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten zoals de Kick-Off en een weekend weg;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Focus op een gezonde werk-privé balans met maar liefst 32,5 vakantiedagen per jaar;
  • Focus op vitaliteit; we sporten samen, nemen deel aan diverse sporttournooien en je ontvangt korting op je fitnessabonnement;
  • Een groep van 70 gezellige en betrokken collega's.
Wij vragen
  • Relevante opgedane werkervaring in de arbeidsbemiddeling of in een HR Backoffice functie;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • 32 - 40 uur beschikbaarheid;
  • Ervaring met Helloflex is een pré.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in