+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Projectmanager Gebiedsontwikkeling Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 6.700 p/m

Vacature in het kort

Je komt te werken aan een groot project voor de ontwikkeling van een nieuw dorp en de uitbreiding van bestaande wijken. Als projectmanager speel je een belangrijke rol tussen de gemeente en een bouwbedrijf. Je werkt aan het maken van plannen en zorgt dat alles goed loopt. Het is een unieke kans om een toekomstbestendig dorp te helpen bouwen. Je werkt samen in een team dat zich inzet voor de bouw van veel woningen en andere voorzieningen. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Je gaat werken bij de gemeente Kampen. Hier vindt een grootschalige gebiedsontwikkeling plaats welke onder andere een nieuw dorp en de uitbreiding van meerdere, bestaande wijken omvat. Voor de grootschalige gebiedsontwikkeling Reevedelta West, zijn wij vanwege het vertrek van de huidige projectmanager, op zoek naar een zeer ervaren opvolger. Het project Reevedelta West is een samenwerking tussen de gemeente Kampen en BPD. Hierin maken we onderscheid tussen de lopende gebiedsontwikkeling Reeve 1 die voorziet in de bouw van het westelijk deel van het dorp Reeve met 600 woningen. Hiervoor is de VOF Reeve Kampen actief (50-50 gemeente en BPD) onder leiding van een projectleider van BPD. Jij bent daarin de verantwoordelijke schakel tussen de VOF en de gemeente.

In het oostelijk deel Reeve 2 ontwikkelen we 1.000 woningen met bijbehorende voorzieningen, dusdanig dat er sprake is van een doorontwikkeling van het dorp Reeve tot een uniek, aantrekkelijk en toekomstbestendig dorp. Momenteel wordt gewerkt aan de totstandkoming van financieel haalbare afspraken tussen partijen. In 2025 uit te werken een samenwerkingsovereenkomst, gericht op de consolidatie van Reeve 1 en 2 in een nieuwe PPS. Jij bent als projectmanager Reevedelta West verantwoordelijk voor ontwikkeling Reeve 2 en het overkoepelende geheel. Op dit moment werken we aan de aanscherping en versterking van de organisatiestructuur van Reevedelta West en het project Reeve.

De gebiedsontwikkeling omvat planvorming en realisatie van het dorp Reeve, de Zwartendijkzone, de landbouwroute en natuur-en landschapsontwikkeling in de N50 zone.


Functie eisen

We zoeken voor deze functie een zeer ervaren projectmanager. Daarom vragen wij het volgende van je:

  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in het managen van projecten en processen in de gebiedsontwikkeling
  • Je hebt ervaring met het bouwen, reorganiseren en leidinggeven aan teams, zowel binnen gemeentelijke organisaties als in samenwerking met andere overheden en marktpartijen
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met (innovatieve) gebiedsontwikkeling en woningbouwprojecten met een minimale omvang van 500 woningen
Over het bedrijf

De afdeling Bestuursadvisering van de gemeente Kampen is verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en programma’s, waaronder de programma’s Versnelling Woningbouw en het programma Reevedelta. Het programma Reevedelta is een gebiedsgericht programma waarin een tiental projecten actief zijn gericht op de ontwikkeling van in totaal circa 3.600 woningen, maatschappelijke en commerciële voorzieningen, natuur, landschap, recreatie, sportvoorzieningen en infrastructuur. Je werkt in de programmaorganisatie Reevedelta. Vanuit het Programma Versnelling Woningbouw zijn er vraagstukken op tempo en programmering,


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectmanager Gebiedsontwikkeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in