+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Projectleider locatieonderzoek opvang ontheemden Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 7.000 p/m

Vacature in het kort

Als Projectleider Locatieonderzoek Opvang Ontheemden speel je een cruciale rol in het realiseren van opvanglocaties voor asielzoekers en andere ontheemden. Je leidt het traject van locatieverkenning tot daadwerkelijke realisatie, binnen het kader van de Spreidingswet en andere opgaven. Deze functie biedt de unieke kans om bij te dragen aan duurzame opvang en vereist het opbouwen van sterke relaties binnen en buiten de organisatie. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Projectleider locatieonderzoek opvang ontheemden voor het project Kamper Aanpak Ontheemden zet je je in om zo snel mogelijk opvang te realiseren voor onder andere asielzoekers in het kader van de Spreidingswet. Door de komst van de Spreidingswet hebben alle gemeenten, zo ook de gemeente Kampen, een opgave te realiseren om een of meerdere geschikte locaties te realiseren voor de opvang van asielzoekers. We zoeken zo snel mogelijk een projectleider om het traject van a tot z te begeleiden; van locatieverkenning tot realiseren van de opvang. Om duurzame opvang te realiseren is het belangrijk goede relaties en samenwerking op te bouwen, zowel binnen als buiten de organisatie van Gemeente Kampen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om voor de komende periode deel uit te maken van de Kamper Aanpak Ontheemden. 

We zijn op zoek naar iemand die per direct beschikbaar is, want volgens de huidige planning dienen de plannen om nieuwe opvangplekken te realiseren vanuit de Spreidingswet al in september 2024 in te worden gediend. Naast de Spreidingswetopgave, zijn er ook opgaven op het gebied van huisvesting van statushouders, tijdelijke gemeentelijke opvang en Oekraïense ontheemden. Sinds het voorjaar van 2021 werkt gemeente Kampen aan een integrale aanpak rondom de opvang van ontheemden. De aanpak zet zich in voor vier doelgroepen: 1) huisvesting statushouders 2) opvang Oekraïners 3) Opvang asielzoekers en 4) opvang Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen. Voor iedere doelgroep zetten we ons in op het gebied van opvang, werk, nieuwkomersonderwijs, zorg en integratie/participatie. Als Projectleider Locatieonderzoek opvang ontheemden maak je hier deel van uit en werk je samen met het toegewijde projectteam.


Functie eisen
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding sociale geografie, bestuurskunde, planologie, makelaardij of vergelijkbaar
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider huisvesting ontheemden/bijzondere doelgroepen
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider bij een gemeente
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met bestuurlijke advisering
  • Op CV aantoonbare kennis van vergunningen en de Omgevingswet

Werk je als zzp'er en wil je graag als projectleider locatieonderzoek opvang ontheemden bij de gemeente Kampen aan de slag via Maandag? Ik vertel je graag over de mogelijkheden!


Over het bedrijf

In onze organisatie bepalen we samen (medewerkers en management) hoe we werken en dragen we daar ook samen verantwoordelijkheid voor.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider locatieonderzoek opvang ontheemden die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in