+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectleider ontwikkeling kindcentra/multifunctionele voorziening Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 10 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in een rol waarbij je meer doet dan alleen projecten managen. Als Projectleider Ontwikkeling Kindcentra/Multifunctionele Voorziening krijg je de kans om bij te dragen aan het maatschappelijk belang en direct impact te maken op de levens van inwoners. Deel jouw visie en werk aan het realiseren van mooie plannen in een gemeente die bekend staat om haar natuurlijke schoonheid en bruisende gemeenschap, gelegen in een groen en waterrijk landschap. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Die verder kijkt dan alleen de behaalde resultaten in het eigen project? Heb jij oog voor de omgeving en het maatschappelijk belang? En krijg jij er energie van om met inwoners mooie plannen te realiseren? Mooi! Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Binnen het team projectmanagement en -advies is er ruimte voor een:

Projectleider ontwikkeling kindcentra/multifunctionele voorziening voor 8 tot 10 uur per week voor een periode van 24 maanden.


Functie eisen
  • Je hebt tenminste een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Civiele Techniek/Ruimtelijke Ontwikkeling/Projectmanagement.
  • Je hebt aanvullend een gerichte opleiding afgerond op het gebied van projectmanagement.
  • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als projectleider op vergelijkbare projecten (ontwikkeling van multifunctionele voorzieningen).
  • Je hebt ervaring als projectleider bij een gemeentelijke organisatie in het ruimtelijk en fysieke domein.
Over het bedrijf

In het hart van een groen en waterrijk landschap ligt een gemeente die bekend staat om haar natuurlijke schoonheid en bruisende gemeenschap. Gelegen langs de oevers van een majestueuze rivier, biedt deze regio een idyllische omgeving waarin inwoners kunnen genieten van rust en ruimte.

De gemeente is gezegend met een overvloed aan groen, variërend van uitgestrekte bossen tot weidse weilanden. Dit biedt niet alleen een prachtig decor voor recreatieve activiteiten zoals wandelen en fietsen, maar onderstreept ook het belang van natuurbehoud en duurzaamheid binnen de gemeenschap.

Naast haar natuurlijke pracht staat de gemeente ook bekend om haar levendige dorpskernen, waar historie en moderniteit hand in hand gaan. Pittoreske straatjes worden afgewisseld met eigentijdse voorzieningen, waardoor een charmante mix van oud en nieuw ontstaat. Lokale ondernemers floreren in deze omgeving, waardoor er een gevoel van authenticiteit en gemeenschapszin heerst.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider ontwikkeling kindcentra/multifunctionele voorziening die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in