+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectleider Proeftuin Samenspel in de wijk Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.050 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van het sociale domein, waarbij je samen met actieve partners en vrijwilligers werkt aan een hervormingsagenda met innovatieve opgaven. Van het integreren van zorgspecialismen op scholen tot het bevorderen van zelfstandig wonen voor ouderen, je draagt bij aan een duurzaam perspectief voor inwoners. Ontdek een werkomgeving waar verbinding, ontwikkeling, en diversiteit centraal staan, en waar jouw unieke bijdrage wordt gewaardeerd. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Hervorming sociaal domein

Deze gemeente werkt samen met zeer actieve partners en betrokken vrijwilligers in de stad en de regio. Er is aandacht en ruimte voor vernieuwing om onze complexe opgaven te realiseren. Daarvoor hebben we een hervormingsagenda met verschillende opgaven. De essentie van alle opgaven is: lichte zorg als het kan, zwaar als het moet om een duurzaam perspectief voor inwoners mogelijk te maken.

Speerpunten zijn onder meer:

  • Van apart naar gewoon. Op scholen worden kinderen en jongeren bijvoorbeeld ondersteund door een integraal team met verschillende specialismen die de totale scoop in beeld brengen.
  • Van deelprobleem naar totaaloplossing. Een voorbeeld is het samenvoegen van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding voor de thuiszorg. Medewerkers groeien graag in deze taak en ouderen krijgen te maken met één bekend gezicht.
  • Voor zorgen voor naar zorgen dat. Het is de intentie om mensen zo lang mogelijk op hun eigen plek te laten wonen, waarbij ze de regie over hun eigen leven behouden of terug krijgen.
  • Van individuele zorg naar het samenbrengen van vragen. Denk bijvoorbeeld aan dagbesteding voor ouderen die op basis van interesses wordt georganiseerd.

Sociaal Wijkteams

Bij de toegankelijke Sociaal Wijkteams kunnen inwoners terecht met al hun ondersteuningsvragen. De deskundige medewerkers lossen vragen zelf op of verwijzen jongeren door naar aanbieders als dat nodig is. Wij vinden het belangrijk dat jongeren altijd bij ons in beeld blijven. Dat is mogelijk door meer hulpvragen zelf op te pakken, meer gebruik te maken van de sociale basis en met aanbieders van zorg te overleggen over zij hun zorg ‘dichterbij huis’ kunnen geven.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar met het thema jeugd
  • Aantoonbare ervaring met projecten rondom de thema's jeugd waarbij veel stakeholders met verschillende belangen waren betrokken
  • Aantoonbare kennis van het leiden van veranderende projecten rondom het thema jeugd binnen het sociale domein.
Over het bedrijf

In onze stad geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. We zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 130.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s staat hierbij centraal. We zorgen voor elkaar en zijn er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe.

We staan voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals de woningbouwopgave, klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al deze opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Onze stad is onderdeel van een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden, met innovatieve bedrijven die bijdragen aan maatschappelijke opgaven. De komende jaren staat er veel te gebeuren, waarbij we jouw inbreng en ideeën goed kunnen gebruiken.

Als je voor ons werkt, word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je blijvend te ontwikkelen. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. En de ruimte om positief tegendraads en soms wat rebels te zijn. Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Proeftuin Samenspel in de wijk die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in