+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Casemanager Wabo - gemeente Kerkrade Kerkrade

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.558 - € 5.247 p/m

Vacature in het kort

Als Casemanager Wabo speel je een belangrijke rol bij het beoordelen en afhandelen van omgevingsvergunningaanvragen. Je kijkt of plannen passen binnen de regels en wetten en werkt samen met verschillende partijen. Je bent het aanspreekpunt voor iedereen die met jouw dossiers te maken heeft. Dit werk is afwisselend en geeft je de kans om veel te leren en te groeien in je functie. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je als Casemanager Wabo doen?

Als iemand een ruimtelijk initiatief gaat ontwikkelen voor (ver)bouwen, dan is er vaak toestemming nodig van de gemeente. Door de invoering van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) is er voor deze bouwactiviteiten nog maar één vergunning vereist: de omgevingsvergunning. Als casemanager ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van (politiek gevoelige) omgevingsvergunningaanvragen van a tot z. Je bekijkt of een aanvraag in overeenstemming is met het bestemmingsplan of dat er moet worden afgeweken. Ook toets je de aanvraag aan de bouwtechnische regelgeving en zorg je voor een integrale afstemming met alle betrokken partijen.

Als casemanager onderhoud je de contacten met onze inwoners, ondernemers, collega’s, bestuur en externe partners. Je bent voor alle partijen het eerste aanspreekpunt voor jouw dossiers. Omdat jij precies weet wat er speelt, kun je inhoudelijke input leveren voor overleggen en zorg je dat je binnen de termijnen tot een goed besluit weet te komen.

Jij bent dus als een ‘casemanager’ verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van een omgevingsvergunningaanvraag van begin tot eind. Het is een uitdagende functie waarin je je volop kunt ontwikkelen!



Gevraagd

  • Een relevante mbo-/hbo-opleiding, richting juridisch en/of bouwtechnisch. Een relevante opleiding van de Bestuursacademie/ Fontys is voor ons ook interessant;
  • Diploma’s ABW1 en ABW2 zijn een pré. Als je hier nog niet over beschikt, dan bieden wij je een opleidingstraject aan. Zeker reageren dus!
  • Goede communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk.


Aanbod

Het salaris bedraagt €3558 tot €5247 afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Dit is conform cao Gemeente.



Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: de gemeente Kerkrade, zijn wij namens Continu Professionals opzoek naar een Casemanager Wabo. Deze functie is ingeschaald in schaal 10 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden.Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in