+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Casemanager WABO (24-32 uur per week) Beek (LI)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.558 - € 5.247 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vergunningverlening en ruimtelijke ordening bij een gemeente die voorop loopt in dienstverlening. Met een focus op resultaatgericht werken, biedt deze rol niet alleen een kans om je te ontwikkelen, maar ook om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, ruime opleidingsmogelijkheden en flexibele werkfaciliteiten terwijl je een essentiële rol speelt in het vormgeven van de leefomgeving. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beek is trots op haar eigen identiteit, haar autonomie en haar hoge voorzieningenniveau. Beek werkt continue aan het optimaliseren van haar dienstverlening.

Om dit te kunnen realiseren werkt Beek resultaatgericht, en heeft ze goede arbeidsvoorwaarden, ruime opleidingsmogelijkheden en faciliteiten om flexibel te werken. Voor medewerkers biedt dit kansen voor persoonlijke ontwikkeling en een goede balans van werk en privé. WiI jij aan de slag in Beek? Reageer dan op onderstaande vacature.

De gemeente Beek bestaat uit een eenhoofdige directie (de gemeentesecretaris). Deze wordt ondersteund door de Directiesecretaris. De organisatie kent drie afdelingen: Ruimte, Samenleving en Bestuurs- en Managementondersteuning.

Wat houdt de functie in?

  • Je draagt zorg voor de intake, beoordeling en verlening van enkel- en meervoudige Wabo-vergunningen (casemanagement);
  • Je beoordeelt conceptaanvragen/principeverzoeken en behandelt legalisatievraagstukken, voortvloeiend uit controle en toezicht op het gebied van ruimtelijke ordening;
  • Je levert binnen het team BWT je bijdrage aan het inrichten en bewaken van werkprocessen;
  • Je draagt mede zorg voor het ontwikkelen en opstellen van VTH- en welstandsbeleid;
  • Je adviseert over en geeft uitvoering aan beleid op het gebied van bouw- en woningtoezicht;
  • Je verstrekt informatie aan derden over bouwregelgeving en beleid;
  • Je verricht overige binnen de afdeling voorkomende werkzaamheden zoals (niet limitatief): het secretariaat van de welstandscommissie, dorpsbouwmeester en de monumentencommissie, applicatiebeheer, het beheer van informatiesystemen zoals het Register Risicosituaties Gevaarlijke Stoffen (RRGS) en het informatiesysteem overige ramptypen/risicovolle objecten (ISOR).


Gevraagd

  • HBO opleidingsniveau;
  • 2 (relevante) ervaringsjaren;
  • Hoge tot een behoorlijke mate van verantwoordelijkheid (incl. afbreukrisico);
  • Competenties: communiceren, plannen en organiseren, kwaliteitsbewustzijn, klant- en service gerichtheid, resultaatgerichtheid / realisatie van doelen, omgevingsbewustzijn, verzamelen van informatie, samenwerken, flexibiliteit.


Aanbod

Het salaris bedraagt €3558 tot €5247 afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Dit is conform cao Gemeente.



Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: de gemeente Beek, zijn wij namens Continu Professionals opzoek naar een Casemanager WABO Deze functie is ingeschaald in schaal 10 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden.Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in