+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Casemanager Omgevingsvergunningen IGOM Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.349 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Casemanager Omgevingsvergunningen ben je de expert die zorgt voor het hele proces van omgevingsvergunningen. Je werkt ook met Bijzondere Opsporingsbevoegdheden en Aanwijzingen. Je helpt met het verbeteren van werkprocessen en geeft duidelijke informatie aan anderen. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor de ontwikkeling van de gemeente. Bij ons krijg je goede arbeidsvoorwaarden en kansen om te leren en te groeien in je werk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In jouw rol als Casemanager Omgevingsvergunningen ben jij dé specialist die verantwoordelijk is voor het volledige proces van intake, beoordeling en verlening van omgevingsvergunningen, inclusief de afhandeling van Bijzondere Opsporingsbevoegdheden en Aanwijzingen (BOPA’s), waarbij je optreedt als casemanager. Je analyseert en/of coördineert conceptverzoeken en behandelt legalisatievraagstukken die voortkomen uit controle- en toezichtactiviteiten op het gebied van ruimtelijke ordening.

Binnen het team draag je actief bij aan het optimaliseren en bewaken van werkprocessen. Daarnaast verstrek je heldere en nauwkeurige informatie aan externe partijen over bouwregelgeving en beleid. Je voert ook andere taken uit die binnen de afdeling voorkomen en draagt zo bij aan de algehele efficiëntie en effectiviteit van de afdeling.


Functie eisen
  • Ervaring met de genoemde werkzaamheden bij een gemeente is een harde eis (mag ook een stage zijn);
  • Je bent in staat om jouw expertise onder woorden te brengen naar een leek;
  • De Omgevingswet is voor veel mensen niet te volgen, jij vindt dit juist interessant.
Over het bedrijf

Het team Ruimte van de gemeente Beek is een dynamische en toegewijde groep professionals die zich inzet voor de planmatige en duurzame ontwikkeling van de gemeente. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van ruimtelijke ordening, zijn zij verantwoordelijk voor het beoordelen, begeleiden en faciliteren van diverse projecten en initiatieven binnen het gemeentelijke gebied. Van het verlenen van omgevingsvergunningen tot het adviseren over beleidskwesties, het team Ruimte staat garant voor een doeltreffende en transparante aanpak. Met een sterke focus op samenwerking en efficiëntie streven zij naar een evenwichtige en leefbare omgeving voor alle inwoners en stakeholders van de gemeente Beek.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Casemanager Omgevingsvergunningen IGOM die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in