+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krommenie.
Laad meer vacatures

Monteur elektrotechniek Krommenie

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 p/m

Vacatureomschrijving

Onze Technische Dienst bestaat uit een team van 3 medewerkers die nauw samenwerken. Dagelijks houden zij zich bezig met alle technische aspecten van ons bedrijf, wat elke dag anders maakt en waarin je al je kennis en kunde kwijt kunt. Van het plaatsen van machineonderdelen tot het ontwerpen en bouwen van besturingssystemen, het werkgebied is breed en maakt het werk afwisselend en interessant.

Als Monteur Elektrotechniek Technische Dienst voer je onderhoud, reparaties en revisies uit aan de productieapparatuur, met name op elektrotechnisch en elektrisch gebied. Je lokaliseert en verhelpt storingen aan de productieapparatuur om een ongestoorde productievoortgang te waarborgen. Naast deze taken ben je betrokken bij de installatie van nieuwe machines, werkzaamheden ten behoeve van het stoomsysteem, overige werkplaatswerkzaamheden en draai je mee in de storingsdienst.


Over het bedrijf

Dit bedrijf is onderdeel van een grote organisatie die van oorsprong vloerbedekkingen produceerde. Om de klant een totaalpakket te kunnen bieden, ging men hiervoor ook lijmen, egalisatie-, onderhouds- en reinigingsmiddelen produceren. Hiervoor was een aparte afdeling actief. Deze ‘bijproducten’ voor vloerbedekkingen vonden gretig aftrek bij verwerkers en andere afnemers, waardoor het belang van deze afdeling snel groeide. Er hangt bij dit bedrijf een hele fijne sfeer, het personeelsbestand is relatief klein en het voelt als een familiebedrijf. Werknemers gaan op een informele en gezellig manier met elkaar om en er wordt veel gelachen op de werkvloer. Ze geloven in 'creating better environments' en heeft het duurzaamheidsbeleid daarom zeer hoog op de agenda staan. 

Er werken circa 6000 mensen bij deze organisatie met wereldwijd 38 verkoopkantoren en 14 fabrieken in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Rusland. 


Wat wij vragen
  • Afgeronde elektrotechnische opleiding of vergelijkbaar niveau door ervaring.
  • Brede interesse op elektrotechnisch/elektrisch gebied.
  • PLC-kennis en -ervaring zijn een pré.
  • Bereidheid om in een klein, hecht team te werken met een breed takenpakket.
  • Proactieve houding, open voor vernieuwing en actieve betrokkenheid bij het verbeteren van processen, machines en installaties.
  • Servicegericht en in staat zelfstandig te werken.
Wat wij bieden

Een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen binnen een team waar met plezier wordt samengewerkt. Een competitief salaris (maximaal € 3.900,-) met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in