+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krommenie.
Laad meer vacatures

Monteur Elektrotechniek Krommenie

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 3.900 p/m

Vacatureomschrijving

De afdeling Onze Technische Dienst bestaat uit 3 medewerkers die nauw samenwerken. Het team houdt zich bezig met alle technische aspecten van ons bedrijf. Dat maakt elke dag anders en zorgt ervoor dat je al je kennis en kunde kwijt kunt. Het varieert van het plaatsen van machine onderdelen tot het zelf ontwerpen/bouwen van het besturingssysteem. Het werkgebied is breed, wat het werk afwisselend en interessant maakt. De functie Je verricht onderhoud, reparatie en revisie aan de productie apparatuur op met name elektrotechnisch en elektrisch gebied. Daarnaast lokaliseer en verhelp je storingen aan de productie apparatuur om een ongestoorde productievoortgang te waarborgen. Installatie van nieuwe machines, werkzaamheden ten behoeve van het stoomsysteem, overige werkplaats-werkzaamheden en een storingsdienst maken het takenpakket compleet.

Wij bieden:

💰 Een marktconform salaris tussen €3.500,- en €3.900,- per maand 💰 Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden 💼 Direct op contract bij Forbo Flooring Systems 📅 Werkdagen van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:00 uur (weekenden altijd vrij) 💡 Uitdagende projecten 📚 Mogelijkheid tot scholing en cursussen Stuur je motivatie en cv naar Forbo Flooring Coral N.V. t.a.v. Inge Bakker, afd. Personeelszaken, postbus 17, 1560 AA Krommenie. Een e-mail kan ook: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Eerst meer weten? Bel dan met Marc Jager (Chef Technische Dienst), tel. 075 – 6273273.

Wij vragen:

❤️ Een brede interesse in het vakgebied 📓 Kennis van PLC’s en besturingstechnieken zijn een pré 🏫 Je beschikt over een afgeronde elektrotechnische opleiding Het spreekt je aan om in een klein, hecht team te werken met een breed takenpakket. Je bent een echte doener, staat open voor vernieuwing en denkt graag actief mee over het verbeteren van processen, machines en installaties. Je bent servicegericht en kunt zelfstandig werken.

Waar ga je werken:

Forbo Flooring Coral N.V. is verantwoordelijk voor de producten Coral & Nuway en maakt en levert vloeren voor entree systemen & voor de segmenten rail en marine. We ontwikkelen en produceren producten van de allerhoogste kwaliteit voor de project- en consumentenmarkt. Er werken zo’n 40 medewerkers op onze vestiging in Krommenie. De cultuur van het bedrijf laat zich het best omschrijven als vriendelijk en open, maar ook direct en resultaatgericht. Het behalen van gezamenlijk succes en plezier in het werk staan bij Forbo Flooring Coral voorop. Ben jij die servicegerichte techneut die blij wordt van een goed onderhouden machinepark waardoor de productie probleemloos blijft draaien? En werk je ook graag mee aan het bouwen van nieuwe machines, het verbeteren van de elektrotechnische kant van onze productie en ben je thuis in de wereld van PLC’s? Dan hebben wij een mooie functie voor je!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in