+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.
Laad meer vacatures

1e Autoschadehersteller bij Van Wijk Autoschade BV in Leerdam Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Wijk Autoschade

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Van Wijk Autoschade

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Als Eerste Schadehersteller ga je aan de slag met het repareren van schades aan auto's. Je werk is heel afwisselend, van kleine reparaties tot het deels uit elkaar halen van een auto om de schade te herstellen. Je kijkt goed naar de schade, gebruikt verschillende technieken en zorgt dat de auto er weer als nieuw uitziet. Het is belangrijk dat je op de hoogte blijft van nieuwe dingen in je vak. Je helpt klanten veilig de weg op. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Eerste Schadehersteller draag jij de verantwoordelijkheid voor alle taken met betrekking tot het repareren van schades aan personenauto's en lichte bedrijfswagens. Soms gaat het om kleine reparaties, maar in sommige gevallen moet de auto gedeeltelijk uit elkaar gehaald worden om de schade te kunnen herstellen. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de auto kunnen beschadigd zijn en vereisen jouw reparatievaardigheden. Het is jouw taak om de schade nauwkeurig te beoordelen en vervolgens te herstellen, zodat de klant veilig en vol vertrouwen weer de weg op kan. Vanwege het diverse scala aan schades die je tegenkomt, is dit werk buitengewoon gevarieerd. Je moet bekend zijn met verschillende technieken en altijd op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen in het vakgebied. Je taken omvatten onder andere het uitdeuken van carrosserieën, het vervangen van onderdelen, lassen van plaatwerk en het herstellen van zowel interne als externe autoschade.

Gevraagd

Als vanzelfsprekend heb je de opleiding Autoschadehersteller met succes afgerond en beschik je over enige jaren werkervaring binnen dit vakgebied. Je hebt expertise in plaatwerken, bekendheid met voorbewerkingen op licht niveau en hands-on ervaring met de- en montagewerkzaamheden. Naast jouw rijke praktijkervaring sta je bekend om jouw flexibiliteit en klantgerichte benadering. Bovendien hecht je veel waarde aan detail en toon je een gezonde dosis perfectionisme. Jouw leergierigheid is kenmerkend voor jou als professional in deze branche.

Aanbod

Werkzaam zijn bij Van Wijk Autoschade houdt in dat je een salaris ontvangt dat in lijn is met de markt en de CAO. Daarnaast word je onderdeel van een gezellig team bestaande uit schadespecialisten, werkzaam bij een schadeherstelbedrijf dat continu groeit. Bij Van Wijk Autoschade krijg je talloze mogelijkheden aangeboden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien. Dit wordt gerealiseerd door middel van diverse opleidingen, trainingen en cursussen.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als schadehersteller tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Van Wijk Autoschade BV kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Autoschade is een modern, volledig geautomatiseerd, universeel schadeherstelbedrijf en aangesloten bij de FOCWA. Op de 1.000m2 werkvloer werken 15 vakbekwame mensen, die met geavanceerde technieken en gereedschappen een beschadigde auto in een zo kort mogelijke tijd professioneel herstellen zodat deze veilig en probleemloos zijn weg kan vervolgen.

Van Wijk Autoschade, Van Wijk Doorlock Systems en Van Wijk Camper- en Caravanservice vormen samen de van Wijk Groep. Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Groep is een kleinschalig bedrijf met een informele werksfeer waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen. Dit is terug te zien bij alle drie de bedrijven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in