+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Modern Workplace Consultant Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yelgo

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Modern Workplace Consultant

Waar ga jij aan de slag?

Bij Arrix ICT in Drachten! Arrix ICT is een dynamisch IT-bedrijf dat zich toelegt op het creëren van innovatieve oplossingen voor hun klanten. Met een passie voor technologie en een focus op kwaliteit, helpt Arrix hun klanten om de digitale transformatie te realiseren.


Wat ga jij doen?

Je wordt onderdeel van het Microsoft 365-team. Het Microsoft 365-team fungeert als de brug tussen IT en business, met de verantwoordelijkheid voor het realiseren van uitdagende projecten binnen Microsoft 365 en de Moderne Werkplek. Dit jonge, hechte en enthousiaste team werkt gezamenlijk aan het leveren van topadvies aan klanten. Om de ontwikkeling en implementatie van de Moderne Werkplek succesvol te laten verlopen, wordt er nauw samengewerkt met diverse disciplines, waaronder sales, technische consultants, functionele consultants en softwareontwikkelaars. Samen met je team bouw je aan de Microsoft werkplek. Je geeft deze topwerkplek een unieke twist door veiligheid, flexibiliteit en stabiliteit te combineren voor een volmaakte digitale oplossing. Het waarborgen van beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van deze omgeving behoort tot jouw verantwoordelijkheid, waarbij je de omgeving nauwgezet beheert. Je neemt deel aan ontwikkelteams om deze oplossing uit te breiden en de kwaliteit te handhaven, waarbij jouw passie en expertise in ICT een cruciale rol spelen. 


Wat vragen wij van jou als Modern Workplace Consultant
  • Je gaat zowel adviserend als uitvoerend als consultant aan de slag. Je hebt een brede kennis van ICT infrastructuren en security. Met jouw advies en oplossingen verbeter je de werkomgeving van onze klanten en hun medewerkers.
  • Je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving met diverse uitdagende klanten. In veel situaties wordt je al in de presales fase meegenomen. Hierdoor bepaal je als consultant binnen jouw team de klantoplossing.
  • Je hebt een kritische blik, waarmee je blijft zoeken naar verbeteringen of innovaties, zowel voor onze klanten, de Moderne Werkplek oplossing, als binnen het team.
  • Daarnaast heb je minimaal een afgeronde relevante HBO/WO opleiding met 5 jaar werkervaring op het snijvlak van bedrijfskunde en IT.
  • Je beschikt over kennis van en ruime ervaring in het implementeren van Microsoft gerelateerde producten en diensten; zoals Intune, Microsoft 365, SharePoint, Windows10 en Azure.
Wat bieden wij jou?

Je komt vanaf de start in dienst bij Arrix. Verder:

  • Geschat brutosalaris van € 4.500 tot € 6.000 per maand op basis van 40 uur in de week.
  • Een vast contract, na gebleken geschiktheid
  • Een goede werk / privé balans. In overleg kunnen het aantal uren worden ingevuld.
  • We ondersteunen je graag bij jouw wil en motivatie om jezelf continu te ontwikkelen binnen de vakgebieden en bieden je hier de juiste faciliteiten en opleidingsmogelijkheden toe.
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld en genoeg tijd (27 dagen op fulltime basis) om dit uit te geven. Je kunt zelfs dagen bijkopen!
Waarom kies je voor Yelgo?
Solliciteer Direct
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in