+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Operator Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Young Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.200 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Als Operator bied jij technische en procesondersteuning bij mooie en toonaangevende logistieke organisaties in Nederland. Dit doe jij op één of meer vaste locaties, afhankelijk van jouw woonplaats. In de rol van Operator controleer jij in de basis alle machines op de locatie op een goede werking. Je houdt processen scherp in de gaten en waar mogelijk voorkom jij verstoringen van het proces. Je werkt hierbij aan kwalitatief zeer hoogwaardige installaties. Wanneer er wel storingen ontstaan, dan spoor je deze op en waar mogelijk los je de storing ook op. Je hebt hierbij altijd backup van jouw collega's. Naast het oplossen van eventuele storingen, draag je ook zorg voor het uitvoeren van preventief onderhoud om te voorkomen dat er storingen ontstaan. Je bent in deze functie van Operator veel in contact met jouw klant en met jouw collega's op kantoor en op andere locaties. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in een ploegendienst.


Profiel Operator

Als jij een flexibele instelling hebt gecombineerd met goed technisch inzicht en je staat stevig in je schoenen, dan is deze functie van Operator wellicht een hele mooie uitdaging voor jou. Als persoon kan jij goed omgaan met onverwachte situaties, je staat stevig in je schoenen en hebt bij voorkeur een technische opleiding afgerond. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en je bent in het bezit van je rijbewijs. Je woont in de omgeving van Leiden. Woon jij ergens anders maar spreekt de functie jou aan? Door het land heen hebben we meerdere opties.


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een wereldwijde specialist in sorteertechnologie. Zij levert hoogwaardige oplossingen voor logistieke problemen bij onder andere postbedrijven en luchthavens en is in ruim 100 landen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn ze onder andere ook verantwoordelijk voor inspectie, onderhoud, trainingen en voorraadbeheer. Naast succesvol en snel groeiend, is onze opdrachtgever een organisatie die werknemers echt met het bedrijf mee laat groeien. De sfeer is prettig en informeel en de lijnen naar de leidinggevenden zijn snel gelegd. Ontwikkeling van het personeel is erg belangrijk en daarom worden er veel mogelijkheden geboden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd en het personeel krijgt veel vrijheid binnen het uitvoeren van de werkzaamheden.


Arbeidsvoorwaarden Operator

De Operator bij deze opdrachtgever krijgt een basissalaris wat varieert tussen de €2400,- en €3200,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag. Naast een uitstekend salaris, krijg jij als Operator de kans om te werken in een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Een operator, maar technisch gezien net dat beetje meer. Intern kan jij worden bijgeschoold en ontwikkeling wordt gestimuleerd. Deze Operator functie is een hele mooie nieuwe stap in jouw loopbaan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in