+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Technology Officer Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StarApple

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.200 - € 6.200 p/m

Vacatureomschrijving

Deze organisatie heeft een speciaal programma ontworpen voor recent afgestudeerde softwareontwikkelaars die de uitdaging aangaan om vanuit een gespecialiseerd post-mastertraject hun carrière te starten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. De deelnemers aan dit programma werken gedurende een jaar aan een uitdagend project, waarbij ze samenwerken met collega’s. Gedurende dit jaar nemen ze tweemaal per maand deel aan masterclasses die worden verzorgd door echte experts in het vakgebied. De onderwerpen van deze masterclasses omvatten onder andere Microservices, Codekwaliteit, Architectuur en Beveiliging. Deze masterclasses zijn zo opgezet dat de opgedane kennis snel toepasbaar is in de praktijk. Bovendien worden ze gepresenteerd door toonaangevende professionals uit het werkveld. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden, zoals samenwerken in een Agile scrumteam en presenteren. Het gehele programma is ontworpen om een vliegende start van de carrière te bevorderen, en als Technology Officer kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren!


Functie

In de rol van Technology Officer binnen dit programma speel jij een cruciale rol in het succes en de ontwikkeling van onze talenten. Samen met jouw team van talentmanagers, sales en de andere Technology Officer ben je dagelijks betrokken bij het begeleiden en stimuleren van talenten om het maximale uit hun carrière start te halen.

Een primair aspect van jouw verantwoordelijkheden betreft de technische screening van kandidaten. Jij waarborgt de hoge normen die zowel onze organisatie als de klanten hanteren door gesprekken aan te gaan met kandidaten en de technische assessments zorgvuldig te analyseren. Hierbij ben je alert op relevante aspecten die met de kandidaten kunnen worden besproken om hun verdere ontwikkeling te bevorderen.

Je onderhoudt contacten met professionals in het werkveld, bij voorkeur binnen een netwerk dat je hebt opgebouwd. Dit contact is gericht op het identificeren van interessante onderwerpen en sprekers die kunnen dienen als masterclasses voor de kandidaten in het programma.

Een andere belangrijke taak omvat het voeren van gesprekken met C-level executives om inzicht te verkrijgen in de uitdagingen binnen hun organisaties. Op basis daarvan bepaal je hoe de high potentials binnen het programma kunnen bijdragen aan het overwinnen van deze uitdagingen. Hierbij is jouw ervaring en opleiding van onschatbare waarde, en je fungeert als een voorbeeld voor de kandidaten die je begeleidt.

Talentontwikkeling staat centraal in deze rol, en het is essentieel dat dit aspect je aanspreekt. Het geloof in het aantrekken van de top 5% uit de markt en hen te koppelen aan interessante posities binnen vooraanstaande bedrijven vormt een kernpunt. Idealiter zoeken we een kandidaat die zijn diepgaande technische expertise al enige tijd heeft ingezet en nu vooral zijn kennis en ervaring wil inzetten om anderen te sturen. Jij bent het levende voorbeeld voor de kandidaten die je begeleidt en deelt jouw inzichten om hen te helpen bij hun carrièreontwikkeling


Eisen

• Een afgeronde master in de technische richting bij voorkeur bij een TU Science,
• Kennis van moderne programmatuur
• 7 jaar relevante werkervaring waarvan tenminste 2 jaar in een leidinggevende rol
• Passie voor talentontwikkeling


Aanbod

• Een salaris tussen de €5.200,- en €6.200,- o.b.v. kennis en kunde
• Een leasebudget van €900,- (bij elektrisch rijden €975,-)
• 25 vakantiedagen
• Hybride werkmogelijkheden
• Netto onkostenvergoeding van €125,- per maand
• Premievrij pensioen via BeFrank
• Een mogelijkheid tot bonus van €10.000 bruto per jaar. o.b.v. gestelde doelstellingen
• Een inspirerende werkomgeving

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Angelo Schilder – Business consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

/ 088- 321 8 123 / 06-37311155 /

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in