+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Overledenenverzorger Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rouwverzorging Hollands Midden

Gevraagd

  • 4 - 28 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vast contract

Vacature in het kort

Als overledenenverzorger zorg je op een respectvolle manier voor de overledenen. Je helpt met het wassen, kleden en mooi maken van de overledene voor de laatste keer. Ook regel je het vervoer naar de plek waar ze rusten, zoals een crematorium. Soms breng je de overledene zelfs terug naar huis. Dit werk is fysiek zwaar, dus het is belangrijk dat je sterk bent. Je helpt families in een moeilijke tijd. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als overledenenverzorger draag je zorg voor een respectvolle behandeling van de overledenen, inclusief wassen, kleden en opbaren. Daarnaast verzorgen we het vervoer naar de laatste rustplaats, zoals crematoria en begraafplaatsen, en brengen we overledenen vanuit zorginstellingen terug naar huis. Het werk vereist goede fysieke conditie vanwege het tilwerk.

Gevraagd

We verwachten een empathische en respectvolle houding ten opzichte van overledenen en nabestaanden. Flexibiliteit is essentieel, met diensten die starten op donderdag om 06:00 en doorgaan tot maandag om 06:00, inclusief nacht- en weekenddiensten. Je moet binnen 30 minuten op ons depot kunnen zijn tijdens de diensttijd.

Aanbod

Belangrijke noot: Deze functie is geen alledaagse baan. Hoewel de uitvaartbranche soms romantisch wordt voorgesteld, kan het werk zwaar en emotioneel uitdagend zijn. Het omvat nachtwerk, zwaar tilwerk en in sommige gevallen zelfs confrontatie met complicaties aan het menselijk lichaam. Bovendien kunnen er heftige emoties spelen bij minder prettige opdrachten, zoals bij gevallen van zelfdoding of moord. We vermelden dit om potentiële kandidaten bewust te maken van de mogelijke uitdagingen en ervoor te zorgen dat zij geen onverwachte trauma's oplopen.

Salaris

wij hanteren het CAO
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in