+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Grote Projecten Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Klaar om bouwprojecten naar nieuwe hoogten te tillen? In deze rol leid je dagelijks projecten, zorg je voor kwaliteit en klanttevredenheid, en neem je creatieve beslissingen. Je werkt zelfstandig, houdt toezicht op budget en planning, en zorgt voor veiligheid. Je bent het aanspreekpunt voor iedereen en zorgt voor duidelijke communicatie. Een kans om trots te zijn op wat je bouwt. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om grote bouwprojecten naar nieuwe hoogten te tillen? Hier krijg jij de kans om dagelijks het voortouw te nemen en jouw passie voor de bouw om te zetten in resultaten. Jouw taak? Zorgvuldige uitvoering met focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Dus, wil jij bouwen aan projecten waar je trots op kunt zijn?


Wat ga je doen?

Ben jij als Uitvoerder Grote Projecten verantwoordelijk voor het dagelijks leiden van bouwprojecten? Hecht jij veel waarde aan vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan kun jij in deze functie als Uitvoerder Grote Projecten zelfstandig jouw taken uitvoeren en beslissingen nemen.  Je zorgt voor een vlotte uitvoering binnen budget en planning, waarbij je kwaliteit en veiligheid waarborgt. Als aanspreekpunt voor alle betrokken partijen zorg je voor heldere communicatie en draag je bij aan creatieve oplossingen voor eventuele uitdagingen.


Jouw werkzaamheden
  • Dagelijkse leiding nemen over bouwprojecten in en rondom Leiden;
  • Zorgvuldig toezicht houden op kwaliteit, veiligheid en budget;
  • Coördineren van personeel en materiaal;
  • Fungeren als aanspreekpunt als Uitvoerder grote Projecten voor betrokken partijen, inclusief collega’s, onderaannemers en bewoners;
  • Actief bijdragen aan het bedenken van creatieve oplossingen voor uitdagingen tijdens de bouw.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding in bouwkunde of vergelijkbare richting;
  • Ervaring met bouwkundige projecten, bij voorkeur in woningbouw;
  • Kennis van softwareprogramma’s zoals AutoCAD, Revit en Microsoft Project;
  • Sterke communicatieve vaardigheden voor het aansturen van teams en het onderhouden van contact met betrokken partijen;
  • Probleemoplossend vermogen en creativiteit om uitdagingen tijdens de bouw aan te pakken;
  • Vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen binnen de kaders van het project.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Op zoek naar een baan met een down-to-earth sfeer? Zoek dan niet verder! Als Uitvoerder Grote Projecten krijg jij de ruimte om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen, maar er is ook tijd voor ontspanning. Denk aan leuke uitjes en activiteiten die niet alleen zorgen voor een goede teamspirit, maar ook jou als medewerker aanspreken. Daarnaast is er een cultuur van directe communicatie en samenwerking, waarbij collega's elkaar ondersteunen en gezamenlijk resultaat halen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in