+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leidschendam.

Psychiater | zzp Leidschendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Maak deel uit van een gecertificeerd FACT-team in de geestelijke gezondheidszorg, waarbij je een cruciale rol speelt in het ontwikkelen van herstelgerichte behandelplannen. Werk binnen een multidisciplinair team dat gelijkwaardigheid en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Geniet van een veilige werkomgeving en leiding die aandacht heeft voor jouw specifieke vaardigheden, in een rol waar jouw mening en visie centraal staan. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Maak als psychiater deel uit van een FACT-team waar volop ruimte is voor zelfontplooiing. En denk mee over de herstelvisie bij de behandeling van jouw cliënten.


Jouw nieuwe baan

Bij deze ggz-instelling ben je onderdeel van een gecertificeerd FACT-team. Er is nauwe samenwerking met verschillende partners, zowel intern als extern, om de samenwerking te optimaliseren. De aanpak staat centraal rondom triadisch werken, waarbij de betrokkenheid van familie en naasten van cliënten wordt benadrukt.

De benadering van de 'cliënt journey' is leidend, waarbij behandelingsopties worden geïntegreerd om beter te voldoen aan de behoeften van de cliënten. Jouw expertise speelt hierbij een cruciale rol. 

Als interim psychiater is jouw mening en visie van groot belang bij het ontwikkelen van het zorgaanbod. Je hanteert herstelgerichte behandelplannen en binnen een multidisciplinair team ben je een pionier die de behandeling zowel intern als extern promoot.


Jouw nieuwe werkplek

Je maakt deel uit van een divers en getalenteerd multidisciplinair team waar gelijkwaardigheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Een veilige werkomgeving wordt gewaarborgd, en het managementteam geeft leiding op een herstelgerichte en duurzame wijze, met aandacht voor jouw specifieke vaardigheden.


Wat breng je mee?

Je beschikt niet alleen over BIG- en MSRC-registraties, maar hebt ook een sterke visie op herstel binnen de behandeling, en weet je jouw collega's hierin mee te nemen. Je stimuleert jouw collega's om vanuit verschillende invalshoeken naar de behoeften en wensen van de cliënt te kijken. Daarnaast beschik jij over een AGB code of kunt deze aanvragen.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een functie voor 24 uur per week.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in