+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Traineeship Functioneel Beheerder regio Utrecht, €2800,- + ontwikkelingsmogelijkheden Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The Public Network

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Sta aan het roer van jouw carrière in de boeiende wereld van overheidsinstanties! Wil jij jouw analytische vaardigheden inzetten om de efficiëntie van overheidsprocessen te verbeteren? Als Functioneel Beheerder speel je een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van IT-systemen binnen de overheid. Je vertaalt gebruikersbehoeften naar concrete eisen, identificeert knelpunten, implementeert oplossingen en communiceert met de belanghebbenden en eindgebruikers. Grijp dan deze kans en maak deel uit van een team dat de publieke sector transformeert!

Wat ga jij doen?
De overheid is een type organisatie waar een overvloed aan informatie stroomt en vele processen en systemen de ruggengraat vormen. In jouw rol als toekomstige Functioneel Beheerder fungeer je als schakel tussen gebruikers en technische IT-oplossingen en ben je dus cruciaal voor het soepel laten verlopen van deze processen en systemen. Je zorgt ervoor dat IT voor iedereen te begrijpen is, en je bent aan de voorkant bezig met oplossingen.

In ons traineeship krijg je de kans om gedurende 1,5 jaar te groeien tot een zelfstandige Functioneel Beheerder. In deze periode leren wij jou de kneepjes van het vak, maar wat houdt dit precies in?

Wij nemen je mee op ontdekkingsreis door diverse informatiesystemen en leren je hoe je deze niet alleen kunt gebruiken, maar ook optimaal beheren. Je wordt bekwaam in het opstellen van behoefteanalyses en het selecteren van de meest geschikte systemen voor specifieke behoeften. Maar dit is slechts het begin. Je leert ook hoe je een systeem het beste kunt implementeren en integreren in de organisatie. Bovendien leggen we de nadruk op jouw rol in het ondersteunen en begeleiden van eindgebruikers bij het gebruik van systemen. Daarom dompelen we je ook onder in de kunst van doeltreffende communicatie met diverse doelgroepen.

Maar hoe is ons traineeship opgebouwd?

Het Persoonlijk Leiderschapsprogramma vormt de kern van het traineeship en staat los van de leerlijnen. Jij staat centraal in dit programma, waar je jezelf (her)ontdekt en leert hoe je jouw sterke punten kunt optimaliseren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Naast het persoonlijk leiderschap zijn er vier leerlijnen, ook wel bekend als "tracks".

De kennistrack legt de fundamenten voor Functioneel Beheer. Hier verwerf je algemene kennis relevant voor jouw taken, zoals zaakgericht werken, overheidsprocessen, architectuur en diverse systemen.

De procestrack biedt inzicht in de processen rondom jouw taken. Best practices, rollen, verantwoordelijkheden, BiSL, JIRA en Topdesk komen hier aan bod.

De techtrack verschaft technische kennis voor jouw rol als Functioneel Beheerder. Je verdiept je in systemen en komt in aanraking met onder andere SQL en basisprincipes van probleemanalyse.

De skillstrack, niet te onderschatten, richt zich op de "zachte" vaardigheden die cruciaal zijn voor Functioneel Beheerders. Communicatie, weerstand overwinnen en adviesvaardigheden maken hier deel van uit.

Dat klinkt veelbelovend, toch? Maar wat staat je te wachten na voltooiing van het traineeship?

Gefeliciteerd met het behalen van het traineeship! Wat ga jij nu doen?
Na afronding van het traineeship kun je ervoor kiezen een belangrijke rol te spelen in het waarborgen van de kwaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van informatiesystemen binnen de overheid of te adviseren hierin bij een consultancy partij. De keuze is aan jou. Waar ga jij voor?

Gevraagd

Hoe kom jij in aanmerking voor het traineeship?
  • Je hebt een relevante opleiding op HBO of universitair niveau, bij voorkeur in de richting van IT, Bedrijfskunde, Informatica, of vergelijkbaar;
  • Je hebt affiniteit met IT en interesse in overheidsinstanties;
  • Je hebt sterke analytische en communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Maar wat bieden wij jou?
  • Een maandsalaris van €2800 o.b.v. 40 uur, waarbij je na voltooiing van het traineeship kunt rekenen op een mooie salarisverhoging;
  • 25 vakantiedagen voor de nodige ontspanning, wil je meer vrijedagen? Dan kan dit zeker geregeld worden;
  • NS-Business Kaart zodat jij door het hele land kunt reizen;
  • Werken waar en wanneer jij wilt i.o.m. de opdrachtgever, dagje thuis werken of juist op kantoor? Dit plan jij zelf helemaal in;
  • Jij krijgt een persoonlijk leiderschapsprogramma vanuit ons;
  • Maar wil jij nog meer ontwikkelen en opleiden? Laat het ons weten, wij kijken graag naar de mogelijkheden;
  • De gelegenheid om snel stappen te zetten in jouw carrièregebied;
  • Een werkomgeving waarin je voortdurend kunt groeien en leren van experts;
  • De vrijheid om autonoom te werken op een manier die aansluit bij jouw wensen!


Salaris

€ 2.800 p/m
Na het traineeship zul je omhoog groeien in salaris.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in