+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Junior Business Consultant in Utrecht Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KnappeKoppen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Business Consultant bij ons krijg je de unieke kans om in je eerste jaar intensief samen te werken met ervaren collega’s, waarbij je on the job leert en direct betrokken wordt bij strategische opdrachten voor diverse klanten. Geen dag is hetzelfde, van adviesgesprekken tot aanbestedingen. Je maakt deel uit van interne projectgroepen en sluit de week af met een gezellige vrijmibo. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
Als Junior Business Consultant ga je het eerste jaar nauw samenwerken met ervaren collega’s om zo de kneepjes van het vak te leren. Je doorloopt een intern opleidingsprogramma waarin wij veel aandacht besteden aan jouw vakinhoudelijke kennis en (advies)vaardigheden. Je gaat direct met ervaren consultants mee naar opdrachtgevers waardoor je ‘on the job’ leert. Je leert de strategische koers uit te zetten met onze opdrachtgevers. Je weet de vraag en behoeften van opdrachtgevers op papier uit te werken om zo aanbestedingen te winnen of te komen tot een optimaal inkoopresultaat voor onze opdrachtgevers.
Bij ons is iedere dag anders; van adviesgesprekken bij de overheid en profit-organisaties tot het werken aan je ontwikkeling middels training en coaching on the job. Ben je het ene moment bezig voor een opdrachtgever in de zorg, werk je diezelfde dag nog een plan uit voor een opdrachtgever in de bouw. Je maakt tevens deel uit van interne projectgroepen die Roger weer een stap verder brengen als bedrijf, zodat je niet alleen voor de organisatie werkt maar ook aan de organisatie.
Daarnaast proosten we graag op vrijdag met je op een succesvolle week tijdens onze vrijmibo!

Gevraagd

Ben jij onze nieuwe collega?
Als Junior Business Consultant ben jij een gedreven professional die een waardevolle aanwinst vormt voor ons team. Met jouw ambitie, leergierigheid en frisse kijk op zaken sta je te popelen om je carrière in de consultancywereld te starten. Je beschikt over een analytische mindset en hebt het vermogen om complexe vraagstukken snel te doorgronden. Door jouw communicatieve vaardigheden weet je informatie helder en overtuigend te presenteren. Je bent proactief, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken, maar je voelt je ook op je gemak binnen een teamomgeving. Met jouw enthousiasme, energie en positieve instelling weet je anderen te inspireren en samen tot succesvolle resultaten te komen.
  • Daarnaast beschik je over:
  • Minimaal een afgeronde WO-opleiding;
  • Affiniteit met inschrijf- en/of inkoopprocessen.


Aanbod

“Ben jij die gedreven en ambitieuze starter op de arbeidsmarkt die klaar is om als Junior Consultant impact te maken bij onze opdrachtgevers? Als Junior Consultant ben jij de sleutel tot het succes van onze opdrachtgevers, waarbij jouw strategisch inzicht en oplossingsgericht denken een essentiële rol speelt. Tegelijkertijd krijg je de unieke mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en als professional te groeien in een dynamische werkomgeving.”

Wij zijn een adviesbureau dat zich specialiseert in procurement- en tendermanagement. Onze deskundige Consultants hebben uitgebreide ervaring en diepgaande expertise op het gebied van inschrijf- en inkooptrajecten. Wij streven ernaar om organisaties te helpen groeien en succesvol te zijn door middel van effectief en professioneel advies. Met een focus op kwaliteit en resultaat is Roger de partner voor organisaties die streven naar verbetering en optimalisatie van hun inkoop- en inschrijfprocessen.

Over ons!
Wij zijn een adviesbureau dat opdrachtgevers in profit en non-profit laat groeien. Als duurzame en strategische partner op het gebied van procurement en tendermanagement ondersteunen we met advies & trainingen. Daarnaast plaatsen we professionals in vast of flexibel dienstverband.

Als partners lopen we voorop, vragen we door en zijn we toegankelijk. Dat dat aanslaat blijkt uit wie we nu zijn; een onderscheidend en groeiend team met ruim 30 collega’s. Wij hebben ruimte voor iedereen. Diverse werkzaamheden en diverse opdrachtgevers vragen om een divers team. Onze inclusieve werkcultuur- en omgeving zorgen ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Bij ons is iedereen evenveel waard, namelijk goud! Wil jij ook deel uitmaken van dit spontane en professionele team van 360° tenderexperts? Come join us!

Salaris

3500 p/m

Bedrijfsomschrijving

Utrecht - Maarssen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in